ροή ειδήσεων

Boυλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Να νομιμοποιηθούν όλοι οι λαθρομετανάστες, τους θεωρούμε αδέλφια μας»!!!

Απίστευτες ανθελληνικές προτάσεις από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ιωάννα Γαϊτάνη ακούστηκαν στη Βουλή!

Η βουλευτής του κόμματος της... Αριστεράς (!!) τάθηκε υπέρ της νομιμοποιήσης όλων των λαθρομεταναστών!!!

Συγκεκριμένα τάχθηκε κατά του διαχωρισμού των μεταναστών σε παράνομους και μη σημειώνοντας ότι πρέπει να νομιμοποιηθούν όλοι!

Μιλώντας στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης της Βουλής για το νέο μεταναστευτικό κώδικα, κατηγόρησε τη συγκυβέρνηση, με αφορμή μια σειρά πρωτοβουλιών...

«Να θυμίσω» είπε, «τον κ. Παπαδόπουλο, υπουργό Υγείας, που ζητούσε από τους γιατρούς και το υγειονομικό προσωπικό να γίνονται ρουφιάνοι των μεταναστών, δηλαδή, να καταγγέλλουν τους μετανάστες στην αστυνομία όταν δεν έχουν χαρτιά; Να μιλήσω για το τείχος του Έβρου, που είναι του κ. Παπουτσή; Να μιλήσω για τα πρώτα στρατόπεδα συγκέντρωσης, που εσείς τα λέτε κέντρα φιλοξενίας που έγιναν επί ΠΑΣΟΚ; Να μιλήσω για τις δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη, που μίλησε για υγειονομική βόμβα;».

Απαντώντας μάλιστα στον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Λεωνίδα Γρηγοράκο, στο τι θα έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

«Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζίμε τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή. Γι' αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων».

Και πρόσθεσε:

«Κατ' αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/3/14 18:13

    Ξεχνάει (ή θέλει να ξεχνάει) το εν λόγω σούργελο οτι ΔΕΝ υπάρχουν νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα.ΟΥΤΕ τους ζητήσαμε ΟΥΤΕ τους καλέσαμε.Μας τους φορτώσανε με το έτσι θέλω τα πρασινομπλέ κωλόπαιδα,το ψευτορωμαίικο που νομίζει οτι κυβερνάει.Κι όλοι αυτοί οι 'κακόμοιροι' παίρνουν παράνομα τις δουλειές των νόμιμων & αυτοχθόνων και τα πρασινομπλέ κωλόπαιδα μας στέλνουν να πληρώσουμε και το λογαριασμό (βλέπε φόρους,τέλη,διόδια,εετηδε κι ένα κάρο μ@λ@κίες).Και το ωραίο είναι οτι νομίζουν πως θα τους ψηφίσουμε κιόλας.'Κλανώνται κλάνην οικτράν' που λέει κι Φατσέας.Απο την άλλη μεριά καλό είναι που τα λένε για να μαθαίνουμε και να ξέρουμε τι ΔΕΝ θα ψηφίσουμε.Ας πάνε στους λάθρους να ζητήσουνε ψήφους.Εμείς είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/3/14 19:37

    Αν δουν οτι δεν τους βγαινουν τα κουκια θα βαλουν και τους λαθρο να ψηφιζουν στο ονομα του ανθρωπισ.ου ταχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/3/14 19:55

    και αυτή η "γαμ..λα" να τους πάρει στο σπίτι τις να γ.μούν όλη την οικογένεια τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/3/14 19:56

    και αυτή η "γ.μιολα" να τους πάρει στο σπίτι τις να γ.μούν όλη την οικογένεια τις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/3/14 20:03

    Βλέποντας την μπορει να καταλαβει κανεις γιατι είναι ερωτευμενη με τα πακιστανια.Περαν όμως αυτου καλο είναι να λενε αυτά που πραγματικα πιστευουν ,για να μαθαινουν οι Ελληνες τι τους περιμενει αν κανουν το λαθος και δωσουν την ψηφο τους σε αυτά τα απατριδα και ανθελληνικα ατομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/3/14 20:10

    Auti einai NARKOMANIS min dinete simasia katalathos bgike vouleftis Alla kai ego den pao piso pou tous edosa tin psifo mou re gamoto Pisrepsa kai psifisa tetious malakes Baremeno kai sia pou lene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/3/14 15:28

    Δεν ξερω τι θα ψηφισετε, αλλα μακρυα απο συριζα κλπ. Θα ειναι σαν νσ βαζουμε την ταφοπλακα στον λακο που μας εχουν σκαψει τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/3/14 17:22

    μωρη βλαμενη επιδη εσει τους θελεις η απαντηση μας ειναι,παρε τον μπουλο στις εκλογες εσυ το κομμα σου και αυτοι μαζι,οτι πιο δημοκρατικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *