ροή ειδήσεων

Νέα στοιχεία για το θάνατο του Ελβις Πρίσλεϊ -Τι έδειξε η εξέταση DNA;

Ηταν Αύγουστος του 1977 όταν ο βασιλιάς της ροκ, Ελβις Πρίσλεϊ βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, στο Μέμφις, σε ηλικία 42 ετών...Η είδηση «πάγωσε» τόσο τον καλλιτεχνικό κόσμο, όσο και την παγκόσμια κοινή γνώμη. Σύμφωνα με τα τότε δημοσιεύματα ο πρόωρος θάνατός του οφειλόταν σε καρδιακή προσβολή, κυρίως λόγω της κακής διατροφής, των εξαντλητικών ωραρίων αλλά και των φαρμάκων που λάμβανε σε μεγάλες ποσότητες Σήμερα, μία εξέταση DNA από τα μαλλιά του Ελβις δείχνει πως ο θάνατός του δεν προκλήθηκε μόνο από τον τρόπο ζωής του, αλλά και από γενετικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας το ντοκιμαντέρ Channel 4, ο βασιλιάς της ροκ ήταν γενετικά επιρρεπείς σε ημικρανίες, παχυσαρκία ακόμα και σε καρδιοπάθειες.
Οπως αναφέρει η Daily Mail, ο παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ Mark Evans εντόπισε το δείγμα από τα μαλλιά του Ελβις από έναν φίλο του κουρέα. Οπως υποστήριξε, ο κουρέας είχε μαζέψει τις τρίχες από την πετσέτα, όταν τελείωσε το κούρεμα του βασιλιά της ροκ. Στη συνέχεια,τα μαλλιά του Ελβις αποθηκεύτηκαν σε ένα θησαυροφυλάκιο τράπεζας.
Μετά την ανάλυση του DNA οι επιστήμονες ανακάλυψαν μια μετάλλαξη γονιδίου που είναι γνωστή ότι προκαλεί υπερτροφική καρδιομυοπάθεια - καρδιακή μυϊκή ασθένεια και συνήθως εμφανίζεται σε άνδρες μεταξύ των ηλικιών 20 και 40 ετών.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *