ροή ειδήσεων

Ώρες αγωνίας από το ναυάγιο στη Νότια Κορέα - 2 νεκροί και πάνω από 290 αγνοούμενοι! - Συγκλονιστικές εικόνες

- Αυξήθηκε ξαφνικά ο αριθμός των αγνοουμένων - Αρχικά έλεγαν για 104 αγνοούμενους και τώρα τους ανεβάζουν στους 290!...- Το πλοίο αρχικά έγειρε και στην συνέχεια αναποδογύρισε και βυθίστηκε εντελώς - Μέσα στο πλοίο που βυθίστηκε στα ανοικτά της Νότιας Κορέας επέβαιναν πάνω από 300 μαθητές!

Συγκλονίζει η ναυτική τραγωδία που διαδραματίζεται στις νοτιοδυτικές ακτές της Νότιας Κορέας. Η επιχείρηση διάσωσης είναι σε εξέλιξη με σωστικές λέμβους και ελικόπτερα να προσπαθούν να βγάλουν σώους όσο το δυνατόν περισσότερους επιβάτες από το πλοίο. Αρχικά οι πληροφορίες έκαναν λόγο για 104 αγνοούμενους αλλά όπως μετέδωσε το BBC o αριθμός των αγνοουμένων πλησιάζει τους 300!


Το πλοίο αρχικά έγειρε αφού πρώτα ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος!

Η κλίση άρχισε να μεγαλώνει και τα σωστικά συνεργεία έδιναν μάχη με τον χρόνο για να σώσουν όσους περισσότερους μπορούσαν!Οι περισσότεροι από τους επιβάτες είναι μαθητές λυκείου. Ήδη 368 έχουν σωθεί και κάποιοι από αυτούς έπεσαν στα παγωμένα νερά της θάλασσας. Δυο άτομα - μια γυναίκα και ένας μαθητής σκοτώθηκαν.
Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται 4 ώρες από την στιγμή που το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου.Οι νοτιοκορεατικές αρχές δεν γνωρίζουν ακόμα τι προκάλεσε την βύθιση του πλοίου.


Οι σκηνές που καταγράφηκαν τις στιγμές της διάσωσης είναι συγκλονιστικές





Τελικά το πλοίο τουμπαρε και βυθίστηκεΟι 320 μαθητές που επέβαιναν στο πλοίο πήγαιναν εκπαιδευτική εκδρομή στο νησί Τζεζού. Πριν να βυθιστεί το πλοίο όπως είπαν οι επιβάτες ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.







newsit.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *