ροή ειδήσεων

Γ.Γ. ΕΟΤ: Έρχεται η Αναγέννηση της Ελλάδας το 2014 στον τουριστικό τομέα

Για την επιστροφή της Ελλάδας στον οικονομικό και τουριστικό τομέα μίλησε ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Πάνος Λειβαδάς, μετά την ολοκλήρωση των επαφών του στη Νέα Υόρκη...
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τόνισε: «Φέτος, θα είναι μια ακόμη καλύτερη χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό. Όλοι μιλάνε για την επιστροφή της Ελλάδας και για την αναγέννηση της Ελλάδας στον τουριστικό τομέα. Με μεγάλη ικανοποίηση επίσης είδαμε ότι η Ελλάδα αναγνωρίζεται ως ένας προορισμός αυθεντικός, δυτικής νοοτροπίας και ειδικά οι Αμερικανοί τουρίστες νιώθουν οικειότητα όταν βρίσκονται στην πατρίδα μας. Τους προσφέρουμε όλων των ειδών τις υπηρεσίες, σε επίπεδα απαιτήσεων και κόστους».
Ο κ. Λειβαδάς συμμετείχε σε συναντήσεις που είχε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, με στελέχη της αμερικανικής τουριστικής βιομηχανίας. Παράλληλα όμως, πραγματοποίησε αρκετές επαφές, κυρίως με παράγοντες στους τομείς εμπορίου και επιχειρήσεων του τουριστικού κλάδου. Επίσης, συζήτησε εκτενώς ζητήματα για την παροχή πληροφοριών, ειδικότερα μέσω διαδικτύου.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *