ροή ειδήσεων

Ρόδος: 40 κάθονται στο εδώλιο για χρέη

Τουλάχιστον 40 άτομα θα δικαστούν στη Ρόδο τις επόμενες μέρες

Περισσότεροι από 40 επιχειρηματίες, ελεύθεροι επαγγελματίες, καταστηματάρχες, ιδιώτες ακόμα και συνταξιούχοι... σήμερα, θα καθίσουν σε πρώτη φάση, στο εδώλιο των δικαστηρίων της Ρόδου στις 8 και 11 Απριλίου αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για χρέη στο Δημόσιο και στα ασφαλιστικά ταμεία!

Τα πινάκια των δικαστηρίων του νησιού στενάζουν στην κυριολεξία τις τελευταίες εβδομάδες από τέτοιες περιπτώσεις, γεγονός που αποτυπώνει πλέον στην τραγική της μορφή, τις τρομακτικές συνέπειες που εδώ και τέσσερα χρόνια έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση στην άλλοτε πανίσχυρη και κραταιά οικονομία του νησιού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, που συγκέντρωσε η Ροδιακή ενώπιον των δικαστηρίων του νησιού, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις παραπάνω κατηγορίες, πάνω από 40 πολίτες.

Συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 8 Απριλίου ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου, θα καθίσουν 9 πολίτες οι οποίοι έχουν ήδη καταδικαστεί πρωτόδικα για υποθέσεις που αφορούν χρέη στο Δημόσιο, μη απόδοση ΦΠΑ και τραπεζικές επιταγές που δεν μπόρεσαν να καλύψουν.

Αντίστοιχα στις 10 Απριλίου 2014 ενώπιων του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Ρόδου θα βρεθούν αντιμέτωποι με οικονομικές διαφορές που έχουν με διάφορες τράπεζες, άλλοι 22 πολίτες, στην πλειοψηφία τους επιχειρηματίες και ελεύθεροι επαγγελματίες.

Μία μέρα μετά και συγκεκριμένα στις 11 Απριλίου 2010 στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ρόδου θα καθίσουν επίσης ως κατηγορούμενοι 32 πολίτες, οι οποίοι θα δικαστούν πρωτόδικα για χρέη που έχουν συσσωρευτεί και δεν μπόρεσαν να πληρώσουν: Στο ΙΚΑ, στον Δημόσιο, σε ακάλυπτες επιταγές και για μη απόδοση ΦΠΑ.
newsbeast

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *