ροή ειδήσεων

5 τρόποι να χάσετε βάρος, κυριολεκτικά, χωρίς προσπάθεια

Θέλετε να χάσετε μερικά κιλάκια αλλά ταυτόχρονα βαριέστε τις δίαιτες; Υπάρχουν τρόποι να χάσετε θερμίδες, εύκολα και απλά! Δείτε, πώς...

Πολλοί θέλουν να χάσουν βάρος, λίγοι είναι εκείνοι που πραγματικά προσπαθούν με κάποιο τρόπο να το καταφέρουν και ακόμα λιγότεροι εκείνοι που τελικά το καταφέρνουν και χάνουν βάρος.
Το πιθανότερο, ωστόσο, είναι κανείς από τους παραπάνω να μην ήξερε, πως υπάρχουν τρόποι να χάσει κανείς βάρος, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και δραματικές αλλαγές στον τρόπο ζωής.
Υπάρχουν, εν ολίγοις, μερικά κόλπα, που βοηθούν στην απώλεια των κιλών τα οποία, αν καταφέρετε να τα εντάξετε στη ζωή σας, θα έχετε μακροχρόνια αποτελέσματα, αφού εύκολα θα γίνουν συνήθειες της καθημερινότητας και το κάψιμο των θερμίδων δεν θα έχει σταματημό!

Αφήστε τα «νεύρα» σας να εκδηλωθούν

Έρευνα του 2005 του επιστημονικού περιοδικού Science, έδειξε πως τα άτομα που κινούνταν νευρικά στο χώρο έχαναν 350 θερμίδες περισσότερες την ημέρα, από όσους παρέμεναν ήρεμοι και ακίνητοι. Αν συνηθίσετε να να αφήνετε ελεύθερο το νευρικό σας σύστημα και να μην καταπιέζετε την εκτόνωσή του, τότε θα έχετε τουλάχιστον ένα θετικό αποτέλεσμα, αφού 350 θερμίδες ανά ημέρα είναι ομολογουμένως πολλές και υπολογίσιμες! Για να ενισχύσετε την απώλεια βάρους, να βηματίζετε όταν μιλάτε στο τηλέφωνο και προτιμήστε την face-to-face επικοινωνία με τους συναδέλφους στο διπλανό γραφείο, από το να στείλετε ένα email.




Πιείτε μια-δυο κούπες καφέ

Αν πίνετε μια κούπα καφέ κάθε πρωί, τότε βοηθάτε ακόμα περισσότερο τον οργανισμό σας να χάσει βάρος, εκτός από το να ξυπνήσει και να ξεκινήσει δυναμικά τη μέρα του. Παλαιότερη έρευνα στο αμερικανικό επιστημονικό περιοδικό American Journal of Clinical Nutrition συνέδεσε την ποσότητα του καφέ με τις θερμίδες που καίγονται, καταλήγοντας στο ότι όσο περισσότερο καφέ καναταλώνει κάποιος, τόσο περισσότερο βάρος χάνει. Έχετε λοιπόν ακόμα ένα λόγο να πίνετε ένα γεμάτο φλιτζάνι καφέ κάθε πρωί.




Λαμβάνετε περισσότερες πρωτεΐνες

Στην προσπάθειά σας να χάσετε βάρος σύμμαχοί σας είναι οι πρωτεΐνες και όχι οι υδατάνθρακες και οι φυτικές ίνες. Οι πρωτεΐνες ενισχύουν τη μυική μάζα του σώματος που είναι υπεύθυνη για τις μεταβολικές λειτουργίες και το κάψιμο των θερμίδων. Επιπλέον, πρωτεϊνούχες τροφές όπως είναι τα αυγά και το φιλέτο του κρέατος, ικανοποιούν αποτελεσματικότερα το αίσθημα της πείνας, βοηθώντας και με αυτό τον τρόπο στο αδυνάτισμα.




Ανεβείτε και κατεβείτε με τις σκάλες

Πρόκειται για τον πιο απλό, ανέξοδο και εύκολο τρόπο να κάψετε θερμίδες, αρκεί να μη βαριέστε, αφού αυτή είναι η πιο συνηθισμένη δικαιολογία όσων επιμένουν να χρησιμοποιούν το ασανσέρ ακόμα και για τον πρώτο όροφο. Το ανέβασμα από τις σκάλες διάρκειας ενός λεπτού, καίει 10 θερμίδες. Αναλογιστείτε λοιπόν, πόσες θερμίδες χάνετε αν το γραφείο είναι στον έκτο!




Νερό και πάλι νερό

Ακόμα και αν δεν έχετε την υπομονή να πίνετε νερό όταν δεν διψάτε, αρκεί να αντικαταστήσετε όλα τα ανθρακούχα και ζαχαρούχα ποτά με νερό και θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Επιπλέον, έχει παρατηρηθεί πως άτομα που ακολουθούν κάποια δίαιτα και πίνουν πολύ νερό έχουν καλύτερα αποτελέσματα από τα άτομα που κάνουν μεν την ίδια δίαιτα, αλλά αμελούν να πίνουν συχνά νερό.
πηγή: clickatlife.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *