ροή ειδήσεων

Τι δηλώνει ο Μ. Γλέζος για τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ & Η πικρή πραγματικότητα

Με την φράση «δεν δικαιούμαι να απέχω», ο Μανώλης Γλέζος με δήλωσή του επιβεβαιώνει και επίσημα την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποδεχόμενος σχετική πρόταση του ...


Αλέξη Τσίπρα.

Ο κ. Γλέζος αναφέρει ότι «λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω».
Κι ακόμα, προσθέτει ο Μ. Γλέζος, υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα, και «οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους» και καταλήγει στη δήλωσή του: «Γέρασα διεκδικώντας γι' αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας».

ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *