ροή ειδήσεων

Ρόδος - Δ. Κουτσούμπας: Η Χρυσή Αυγή είχε την υποστήριξη του συστήματος

O κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις περιφερειακές και δημοτικές... (φωτ. αρχείου).

Ευθύνες στην Κυβέρνηση αλλά και στο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις με τη Χρυσή Αυγή.

Οι συνομιλίες και οι επαφές του γενικού γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου κ. Μπαλτάκου με στελέχη της Χρυσής Αυγής απέδειξαν ότι η Χρυσή Αυγή είχε πλάτες και υποστήριξη από τους μηχανισμούς του συστήματος, τόνισε το βράδυ της Παρασκευής σε ομιλία του στη Ρόδο ο κ. Κουτσούμπας.

Ο ίδιος είπε ότι αποκαλύφθηκε ο ομφάλιος λώρος αφού η Χρυσή Αυγή αποτελείται από τσιράκια του συστήματος σκοπός των οποίων είναι να χτυπηθεί το εργατικό κίνημα.

Ευθύνες όμως υπάρχουν και στα άλλα κόμματα, είπε ο κ. Κουτσούμπας, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή, όπως είπε, με την στάση και τον καιροσκοπισμό του για σκευωρίες και αθώους στην ουσία βγάζει λάδι την ναζιστική οργάνωση. Είναι λαϊκή απαίτηση κατέληξε ο κ. Κουτσούμπας να διερευνηθούν οι εγκληματικές πράξεις της Χρυσής Αυγής και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι για αυτές.

Ακόμη ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στις περιφερειακές και δημοτικές.

Όλα αυτά που ζούμε, είπε, είναι συνέπεια του μεγαλύτερου μνημονίου που είναι η συνθήκη του Μάαστριχτ την οποία ψήφισαν όλα τα ελληνικά κόμματα πλην του ΚΚΕ.

Στην διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό, οι αποδοχές των οποίων, όπως είπε, έχουν μειωθεί ενώ έχουν εντατικοποιηθεί οι συνθήκες εργασίας.

Τέλος επιτέθηκε τόσο στη ΝΔ όσο και στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι καλλιεργούν ψεύτικες ελπίδες στο ελληνικό λαό διότι η καπιταλιστική ανάπτυξη δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι προς όφελος του λαού.
Πηγή: ΑΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/4/14 23:21

    ΟΛΟΙ ΚΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/14 00:57

    τι λες ρε παπαρα η χρυση αυγη ειναι του συστηματος;τα τσυρακια τα βαζουν φυλακη;η το κομμα σου ειναι του συστηματος,εισασταν συνενοημενα ολα τα κομματα για τις αρσης ασυλιας των βουλευτων της χρυσης αυγης και ψηφιζατε ναι και πηγαινατε με τα νερα του συστηματος!να σας παει!γιατι οταν βγει η χρυση αυγη θα καταργησει τις κομματικες επιχορηγισεις απο το κρατος,και περνατε δανεια απο τις τραπεζες για τα κομματα σας με εγγυηση την κρατικη επιχορηγησει!συστημικα αποκομματα!ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΧΩΡΤΑΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/14 08:26

    Μην παραμυθιάζεστε με το περιτύλιγμα της ΧΑ και οι υποσχέσεις....Δείτε ποιος είναι αρχηγός σας πρώτα και μετά μιλήστε για τους άλλους. Υπόθεση ΑΣΤΥΑΝΑΞ. Καρφώνουμε τους άλλους για να τη βγάλουμε λάδι.
    Ο αρχηγός των νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, ήταν ή είναι πράκτορας της ΚΥΠ, της ελληνικής μυστικής υπηρεσίας, της ΕΥΠ όπως σήμερα ονομάζεται; Η υπόθεση και το ερώτημα δεν προκύπτουν σήμερα. Πολλά χρόνια πριν κυκλοφορούσε η φήμη, ακόμη και ανάμεσα στα στελέχη του ακροδεξιού χώρου, ότι ο «φύρερ» των χρυσαυγιτών ήταν απλά ένας συνεργάτης των μυστικών υπηρεσιών, που είχε «δώσει» συνεργάτες του για να «καθαρίσει» με ελαφρές καταδίκες από την εμπλοκή του σε υποθέσεις βομβιστικές επιθέσεις τη δεκαετία του 1970.Έγγραφο απ’ τη σελίδα των Wikileaks, που δεν διαψεύστηκε ποτέ από τις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες, εμφανίζει ως συνεργάτη, με χρυσό μισθό.Το 1984 η «Αυριανή» δημοσίευσε ένα έγγραφο της ΚΥΠ, με ημερομηνία 29 Δεκεμβρίου 1981, σύμφωνα με το οποίο ο Μιχαλολιάκος και άλλοι γνωστοί του ναζιστικού ή ακροδεξιού χώρου, μισθοδοτούνταν, και μάλιστα με υψηλότατες αμοιβές, που έφταναν το 1.000% του μισθού του δημοσίου υπαλλήλου της εποχής, από την ΚΥΠ.
    http://roulismaroulis.files.wordpress.com/2013/09/kyp-payroll-excerpt-1982.pdf
    Δε λέω ποιος είναι καλύτερος...απλά ψάξτε πριν επιλέξετε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *