ροή ειδήσεων

Ανατροπή στο θρίλερ της Ρόδου

Το αίμα του πίσω προσπαθεί να πάρει ο οικοδόμος από την Ιαλυσό, τον οποίον είχαν καταγγείλει δύο ανήλικες ότι υποχρέωνε τις ίδιες και δύο φίλες τους σε ασελγείς πράξεις, μαγνητοσκοπώντας...
τες μάλιστα με το κινητό του τηλέφωνο! Ο 52χρονος, στον οποίο ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για βιασμό κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή και για παράνομη οπλοφορία, περνά στην αντεπίθεση υποβάλλοντας μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση, ψευδή καταμήνυση, ψευδορκία και ηθική αυτουργία σε ψευδορκία.

Από την πρώτη στιγμή ο κατηγορούμενος -που έχει αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης συναναστροφής του με τις ανήλικες και της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 1.000 ευρώ- είχε αρνηθεί τις κατηγορίες δηλώνοντας ότι είχε πέσει θύμα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 15 και 17 ετών. Ο 52χρονος εξασφάλισε μέσω μιας τρίτης ανήλικης αποκαλυπτικά μηνύματα της πρώτης καταγγέλλουσας στα οποία ομολογείται ότι όσα κατατέθηκαν σε βάρος του είναι ψέματα.

Στα μηνύματά της, που αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα της μήνυσης που θα υποβάλει ο οικοδόμος, η ανήλικη ομολογεί σε φίλη της ότι αισθάνεται τύψεις για τα όσα κατήγγειλε σε βάρος του, μια και δεν ευσταθεί τίποτε, ενώ αποκαλύπτει πως προτίθεται να τον αποκαταστήσει με νέα κατάθεσή της. Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατική», ο κατηγορούμενος φαίνεται να έχει στην κατοχή του μηνύματα που είχε στείλει η ανήλικη σε αυτόν, σε ανύποπτο χρόνο, στο χρονολόγιό του στο facebook, στα οποία φέρεται να τον πολιορκεί.

Καταθέτει μύνηση

Μιλώντας στην «Espresso» ο συνήγορος υπεράσπισής του Γιώργος Κυπραίος, τόνισε ότι η μήνυση θα κατατεθεί την Τετάρτη σε μία προσπάθεια ο πελάτης του «να αποδείξει την αθωότητά του και να πάρει πίσω πράγματα που όλη αυτή η ιστορία του έχει κοστίσει, όπως την αξιοπρέπεια, την τιμή του, την οικογενειακή του γαλήνη, όλη του τη ζωή. Ο πελάτης μου θα ακολουθήσει όλα τα ένδικα μέσα για να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει τίποτε από αυτά που τον κατηγορούν και η μήνυση δεν θα είναι απλή, θα έχει στοιχεία-εκπλήξεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κυπραίος.
Ο 52χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου έπειτα από καταγγελία που έγινε σε βάρος του από μία 15χρονη και μία 17χρονη στις 4 Μαρτίου 2014. Σύμφωνα με την καταγγελία, από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2014, ο κατηγορούμενος, ο οποίος διατηρούσε φιλικές σχέσεις με την οικογένεια της πρώτης, πήγαινε στο σπίτι της και την έπαιρνε για βόλτα. Στην πορεία γνώρισε τη 17χρονη και τις άλλες δύο φίλες τους, τις οποίες, όπως καταγγέλλουν, εξανάγκαζε να γδύνονται μέσα στο αυτοκίνητο και να προβαίνουν σε ασελγείς πράξεις η μία στην άλλη, ενώ αυτός τις μαγνητοσκοπούσε.
Espressonews.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *