ροή ειδήσεων

Μπαλτάκος: Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη Χρυσή Αυγή

Ανοιχτό ενδεχόμενο ίδρυσης κόμματος

«Δεν είχα μόνο εγώ επαφή με τη Χρυσή Αυγή. Ήταν και άλλοι. Ο καθένας είχε το ρόλο του» αναφέρει... ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Παναγιώτης Μπαλτάκος σε δηλώσεις του στη Realnews, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ίδρυσης νέου κόμματος, θέτοντας ως ορόσημο τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μπαλτάκος αναφέρει στην εφημερίδα ότι μετά το βίντεο Κασιδιάρη και την παραίτησή του, τον προσέγγισε κόμμα της Δεξιάς και του πρότεινε να κατέβει ως ανεξάρτητος υποψήφιος ευρωβουλευτής με το συνδυασμό του, αλλά εκείνος αρνήθηκε.

Ο ίδιος, επαναλαμβάνοντας ότι «ένστολοι και εκκλησία είναι πυλώνες του έθνους», θεωρεί λάθος ενδεχόμενη κεντρώα στροφή της ΝΔ. «Το πρόβλημα δεν είναι ένα κεντροδεξιό κόμμα να μετατραπεί σε κεντρώο, δηλαδή η ΝΔ να γίνει νέο ΚΟΔΗΣΟ. Πρέπει να επανενωθεί η Δεξιά. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Ερωτηθείς εάν επιμένει στη συνεργασία με τη Χρυσή Αυγή, απαντά: «Όχι με την ηγεσία. Όχι με αυτούς. Θέλω του 500.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, που δεν είναι ναζί».

Σε ερώτημα εάν υπάρχει πιθανότητα να ηγηθεί ενός νέου κόμματος με δεξιά ή ακροδεξιά χαρακτηριστικά, ο Π.Μπαλτάκος απαντά: «Αν μετά τις ευρωεκλογές συνεχίσει η στροφή της ΝΔ προς ένα κεντρώο κόμμα, που θα σημάνει και τον αποκλεισμό μου από μια τέτοια ΝΔ, τότε θα τα σκεφτώ όλα».

Με τον Φαήλο Κρανιδιώτη, αν και είναι «πολύ στενοί φίλοι» δεν μίλησαν στο τηλέφωνο. «Δεν χρειαζόταν. Καταλαβαίνουμε απόλυτα ο ένας τον άλλο» είπε.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στη συζήτηση ήρθε και ένα σενάριο «σχεδίου δολοφονίας των υπουργών Δένδια και Αθανασίου τον περασμένο Νοέμβριο», σύμφωνα με το οποίο η ΕΥΠ εντόπισε ένα ύποπτο τηλεφώνημα στις φυλακές Μαλανδρίνου και άρχισαν έρευνες διασύνδεσης του οργανωμένου εγκλήματος με τη ΧΑ. «Δεν επιβεβαιώνω, δεν μιλάω» απάντησε ο Π.Μπαλτάκος.
Newsroom ΔΟΛ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *