ροή ειδήσεων

Συλλήψεις για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Συνελήφθησαν τη Δευτέρα στη Ρόδο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών δύο άνδρες, ηλικίας 52 και 28 ετών, συγγενείς μεταξύ τους, κατηγορούμενοι για... κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών εντοπίστηκε έπειτα από διακριτική παρακολούθηση «καβάτζα» ναρκωτικών σε αγρόκτημα που διατηρούν οι κατηγορούμενοι σε δασική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Πεταλούδων.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση οργανώθηκε χθες το πρωί συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθησαν οι δράστες. Στην κατοχή τους και επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αχυρώνα του αγροκτήματός τους βρέθηκαν:

- ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 2 κιλών και 493,8 γραμμαρίων, από την οποία το μεγαλύτερο μέρος το κατείχαν επιμελώς συσκευασμένο μέσα σε πλαστικό δοχείο με σκοπό τη διακίνησή του σε χρήστες ναρκωτικών
- δύο ναρκωτικά χάπια
- 19 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
- τρία μαχαίρια με λάμες μήκους από 10 έως 15 εκατοστά
- τρία κινητά τηλέφωνα.







Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ρόδου.
zougla.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *