ροή ειδήσεων

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

“ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ Ο ΦΥΓΟΣΤΡΑΤΟΣ”

Βγάζει στον αέρα το Φύλλο Μητρώου του Πρωθυπουργού της Ελλάδος, Τρελαντώνη Σαμαρά, από το οποίο προκύπτει ότι: ...


1) Ο Σαμαράς υπηρέτησε μόνο 3 μήνες στον Ελληνικό Στρατό και εξαγόρασε τους υπόλοιπους 21 μήνες προς 1.000 δραχμές τον μήνα.

2) Κατέθεσε εκπρόθεσμα τα πιστοποιητικά του για την αναβολή στρατεύσεως και γι’ αυτό κηρύχτηκε ανυπότακτος, αλλά με την επιταγή των 21.000 δραχμών που κατέθεσε στις 9 Οκτωβρίου του 1976 το εξαγόρασε κι αυτό.

3) Απελύθη στις 11 Οκτωβρίου 1976 ως έφεδρος ναύτης.



makeleio.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/14 08:38

    ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΚΡΙΝΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΝ Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 27/03/1997 ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ!!!!!!!!Φ.429/334/4176Σ568 Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΥΡΗΣΕΙ ΤΟΝ Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 12/03/08!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ''ΛΟΓΩ ΜΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΤΟΥ''ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ''ΟΜΟΦΩΝΗ''ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΙΣΟΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ 102 ΨΗΦΟΥΣ ΥΠΕΡ 102 ΚΑΤΑ ΚΑΙ 5 ΠΑΡΩΝ!!!!!!ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΒΟΥΛΗ''ΑΠΕΡΡΙΨΕ''ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ!!!!!!!ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ 152 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ{ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 184 ΠΑΡΟΝΤΩΝ }ΕΝΩ 22 ΨΗΦΙΣΑΝ ΥΠΕΡ ΚΑΙ 10 ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΛΕΥΚΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/4/14 08:47

    ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ΄΄ΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Ο Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΙΣ ΕΥΝΝΟΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΓΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΤΗ'''ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ'''ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ'''ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ'''ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ??????ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ΄΄ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ'''ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ'''ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ'''ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗ ''ΧΡΗΣΗ ΠΛΑΣΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ''ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗΣ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/4/14 09:48

    Να θεωρείς άτιμους αυτούς που πετούν την ασπίδα τους παρά την περικεφαλαία και τον θώρακα τους, διότι τα τελευταία προστατεύουν το ίδιο του το σώμα, ενώ την ασπίδα την κρατούν για να υπερασπιστούν την από κοινού παράταξη. Πλούταρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος10/9/14 13:01

    Ο κ.FRANK BARRET σε απαντητικη επιστολη του προs το Γενικο Προξενειο τηs Ελλαδαs διαψευδει τουs ισχυρισμουs και τιs γραπτεs αποδειξειs του Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ και διευκρινιζει τα ακολουθα!!!!!!!Αγαπητη κυρια Προξενε σαs ευχαριστουμε για την επιστολη σαs απο 15 Φεβρουαριου αναφορικα με τη γνησιοτητα τηs Υπογραφηs μου σε ενα εγγραφο δεν ενθυμουμαι να εχω Υπογραψει το εν λογω εγγραφο και η Υπογραφη δεν φαινεται να ειναι ΔΙΚΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!Επισηs το πιστοποιητικο ειναι τυπωμενο σε επιστολοχαρτο που φερει την επικεφαλιδα του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου και οχι σε επιστολοχαρτο του κομματοs'''Union for Europe''(Κομμα Eνωση για την Ευρωπη)''Το οποιο θα χρησιμοποιουσα εγω ωs αναπληρωτηs γενικοs γραμματεαs το ετοs 1996 δεν ημουν υπευθυνοs του κομματοs''Union for Europe''για θεματα προσωπικου και ειναι ΑΠΙΘΑΝΟ να ειχε ζητηθει απο εμενα να Υπογραψω αυτο το Ειδοs Εγγραφων!!!!!!!!!!!ΡΕ ΤΟΝ ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος10/9/14 13:10

    Ο Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ με το ΦΕΚ/181/24/09/03 Διοριστηκε στο ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ και ταυτοχρονα υπεγραψε ''υπευθυνη δηλωση''οτι θα προσκομιζε το απαραιτητο Πιστοποιητικο Στρατου ουδεποτε το προσκομισε για να μην αποκαλυφθει η πραγματικη στρατολογικη του κατασταση με αποτελεσμα το ΔΣ με το υπ.αριθμ.45/17/10/06 πρακτικο να τον κρινει ακαταληλο!!!!!!!!Ο Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ με το ΦΕΚ-ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ/29/12/03 Διοριστηκε στο Υπουργειο Aναπτυξηs!!!!!!!!Ο Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ με το ΦΕΚ-21/27/1/04 Διοριστηκε στο Υπουργειο Παιδειαs!!!!!!!!Yπουργειο για Υπουργειο δεν αφησε το λαμογιο ο απατεωναs O ΠΛΑΣTOΓΡΑΦΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *