ροή ειδήσεων

Κάρπαθος: ''Υπάρχουν νέα στοιχεία για τη δολοφονία του παιδιού μας'' - Συγγενείς μιλούν για συνεργό που παραμένει ασύλληπτος!

Ο άτυχος δεκανέας που δολοφονήθηκε

Ο στρατιωτικός που βλέπετε στη φωτογραφία, βρήκε τραγικόθάνατο στο διαμέρισμα που διέμενε με την φίλη του...

Να αναζητήσουν συνεργό στο έγκλημα της Καρπάθου προτρέπουν τις διωκτικές αρχές οι συγγενείς του άτυχου στρατιωτικού ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο τον περασμένο Φεβρουάριο μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε με την φίλη του, με σχετικό υπόμνημα που κατέθεσαν στην ανακρίτρια Ρόδου.

Στο υπόμνημα, που κατέθεσε η πληρεξούσια δικηγόρος, σημειώνεται ότι τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, φανερώνουν ότι το έγκλημα τελέσθηκε πιθανότατα σε συνεργασία και με άλλο άτομο το οποίο βοήθησε την 30χρονη από την Κάρπαθο να καρφώσει στο στέρνο του στρατιωτικού ένα σπασμένο ποτήρι, τραυματίζοντάς τον έτσι θανάσιμα.

Σύμφωνα με την τοπική ''Ροδιακή'', οι συγγενείς του 30χρονου παλικαριού που υπηρετούσε ως στρατιωτικός σε μονάδα του νησιού ζητούν συγκεκριμένα με το υπόμνημά τους την παραδειγματική τιμωρία όχι μόνο της 30χρονης που παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε, αλλά και όλων όσων βοήθησαν στην τέλεση αυτού τους εγκλήματος.

Στο υπόμνημα, γίνεται αναλυτική αναφορά στα χρονικά περιστατικά όπως αυτά κατεγράφησαν μέσα από τη δικογραφία και την έρευνα των αξιωματικών της αστυνομίας Καρπάθου και της Ασφάλειας Ρόδου, ενώ σημειώνεται ότι η δουλειά που έγινε από τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές ήταν άψογη, αλλά στην πορεία τα στοιχεία που προέκυψαν δείχνουν κατά την άποψη της οικογένειας και πρόσθετους συνεργούς.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *