ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: νεαρός αυτοκτόνησε με τον πιο ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ...

-Είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη ζωή του και τη Μεγάλη Τετάρτη, αλλά δεν τα κατάφερε τότε...
-Κλείδωσε τους γονείς του μέσα σε ένα δωμάτιο για να μπορέσει να βάλει τέλος στη ζωή του
Τέλος στη ζωή του με ένα ιδιαίτερα φρικιαστικό τρόπο επέλεξε να βάλει ένας 21χρονος από τον Κέχρο Κομοτηνής τη Μεγάλη Παρασκευή καρφώνοντας στην καρδιά και τον αριστερό του πνεύμονα ένα μεταλλικό εργαλείο το οποίο χρησιμοποιείται για την κοπή ξύλων.
Ο 21χρονος είχε επιχειρήσει λίγες ημέρες πριν το μοιραίο συμβάν να βάλει τέλος στη ζωή του, με την προσπάθεια του τη Μεγάλη Τετάρτη να αποβαίνει τελικώς άκαρπη. Τότε διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε ένα ηρεμιστικό.

Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη την Παρασκευή όταν και αφού πρώτα κλείδωσε τους γονείς του σε δωμάτιο της οικίας του κάρφωσε το μεταλλικό εργαλείο αρχικά στον αριστερό του πνεύμονα και στη συνέχεια στην καρδιά του δίνοντας έτσι τέλος στη ζωή του.
Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε το σώμα του άτυχου νέου κ. Νίκος Κιφνίδης μιλώντας στο ThrakiToday.com δεν υπάρχουν αμφιβολίες ότι πρόκειται για αυτοκτονία ενώ από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν άλλα τραύματα πέραν των όσων προκάλεσε ο ίδιος ο 21χρονος στον εαυτό του.
Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο θάνατος δεν επήλθε ακαριαία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο 21χρονος φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. 
 thrakitoday.com


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *