ροή ειδήσεων

Αυτό είναι το νέο παλάτι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο [ΒΙΝΤΕΟ]

Θα είναι έτοιμο την Άνοιξη του 2015!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε το χρονοδιάγραμμα ανακατασκευής του της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Δείτε τα βίντεο από το εντυπωσιακό νέο παλάτι των "πρασίνων" και διαβάστε αναλυτικά πώς θα είναι έτοιμο στον χρόνο - ρεκόρ των τεσσάρων μηνών!...


Εντυπωσιακό και σύγχρονο θα είναι το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού, στη Λεωφόρο Αλεξανδρας, για το οποίο ξεκινά, αύριο, η πρώτη φάση των διαδικασιών.

Όπως ανακοινωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος τα έργα θα μπορούσαν να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Οκτώβριο, αλλά λόγω των υποχρεώσεων της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα ξεκινήσουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ανάλογα και με την πορεία του Παναθηναϊκού.

Το νέο ανακατασκευασμένο γήπεδο χωρητικότητας περίπου 22 χιλιάδων θέσεων, θα είναι έτοιμο σε έναν με δυο μήνες απο την έναρξη των έργων, και στο διάστημα αυτό ο Παναθηναϊκός θα αγωνιζεται στο ΟΑΚΑ

Η ανακατασκευήτης Λεωφόρου θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, δυο νέες κερκίδες πάνω απο τις υφιστάμενες, την κατασκευή σουιτών στα πέταλα, αλλαγή του στεγάστρου, αλλαγή των πυλώνων φωτισμού, τη δημιουργία εστιατορίου και την τοποθέτηση αλουμένιου περιβλήματος στην εξωτερική όψη του γηπεδου.

Ο κ. Αλαφούζος τόνισε οτι πρόκειται για ενα πολύ μεγάλο έργο, πλήρως εναρμονισμένο με τον υφιστάμενο νόμο. Με βάση τον εν λόγω νόμο, "δεν μπορούσαμε να κατασκευάσουμε κάτι διαφορετικό". Συν τοις άλλοις, τόνισε πως τα ποσά που θα διατεθούν από την Περιφέρεια Αττικής επαρκούν για την ανακατασκευή του γηπέδου. Επίσης, χαρακτήρισε «λάθος το γκρέμισμα της Λεωφόρου», με βάση τις σημερινές οικονομικές συνθήκες στη χώρα. Ανακοίνωσε επίσης πως άμεσα θα ξεκινήσουν οι συμπληρωματικές εργασίες στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί.



Από σήμερα (30/04) τα διαρκείας

Σ'ημερα, εν τω μεταξυ, ξεκίνησε η διαθεση των εισιτηριων διαρκειας και αυτο γινεται φετος νωριτερα προκειμενου να υπαρξει η δυνατοτητα να απορροφηθουν περισσοτερα απο τους φιλαθλους, κατι που γινεται στις περισσοτερες ευρωπαικες χωρες. Συνολικα θα διατεθουν 10 χιλιαδες εισιτηρια διαρκειας, με τον προεδρο του Παναθηναικου να εκφραζει την αισιοδοξια του πως θα εξαντληθούν. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά , ο κ. Αλαφούζος δήλωσε πως « η γραμμή δεν αλλάζει και οι μεταγραφές θα είναι περιορισμένες. Διότι πρέπει να ανταμειφθούν τα παιδιά που έρχονται και φέτος έγιναν άλλοι 9 επαγγελματίες. Θα τους δώσουμε την ευκαιρία. Αυτός ήταν ο λόγος που δεν πήραμε τον Δάνο τον Όλσεν τον Ιανουάριο».

 

   

   

   

   

   

   

   

   

      null

   



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *