ροή ειδήσεων

Απίστευτο βίντεο: Προεκλογική ομιλία προέδρου κόμματος σε άδεια πλατεία...!!

Οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των γύρω καφέ στην Ξάνθη παρακολουθούσαν σαστισμένοι....

Το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” κατάφερε σίγουρα να τραβήξει τα βλέμματα όλα πάνω του. Μπορεί να μην κατάφεραν να γεμίσουν την Κεντρική Πλατεία της θρακικής πόλης, που επέλεξαν για την προεκλογική τους πολιτική ομιλία, ωστόσο σίγουρα κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις προκαλώντας την έκπληξη και ζωγραφίζοντας την απορία στα πρόσωπα των περαστικών.
Ο λόγος για τα μέλη του κόμματος “Ελπίδα Πολιτείας”, που διεκδικεί την είσοδό του στην Ευρωβουλή στις εκλογές του Μαΐου, και τα οποία το πρωί της Κυριακής επιφύλαξαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στους κατοίκους της Ξάνθης.
Μια μικροφωνική εγκατάσταση τοποθετήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της πόλης με ένα μέλος του κόμματος να… βγάζει λόγο απευθυνόμενος ωστόσο στο κενό! Η πλατεία ήταν άδεια από κόσμο ενώ ελάχιστοι ήταν και οι περαστικοί αλλά και οι θαμώνες στα γύρω καφέ. Ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να πτοεί τους διοργανωτές της προεκλογικής εκδήλωσης οι οποίοι συνέχισαν απτόητοι το έργο τους που δεν ήταν άλλο από την έκθεση της προγραμματικής διακήρυξης του κόμματός τους.
Γερμανοί, Μνημόνια και κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών είχαν την τιμητική τους, με τους περαστικούς να στέκονται απορημένοι προσπαθώντας να αντιληφθούν το τί ακριβώς έβλεπαν μπροστά τους. Μάλιστα ένα μέλος του κόμματος βιντεοσκοπούσε με το κινητό του τον βασικό ομιλητή της εκδήλωσης.
Στη συνέχεια και μετά το πέρας της ομιλίας, η οποία φάνηκε στην αρχή απέλπιδα, δεν ήταν λίγοι αυτοί που πλησίασαν για να ενημερωθούν ενώ ξεκίνησε και η διανομή ενημερωτικού έντυπου υλικού.
Το σίγουρο πάντως είναι πως το κόμμα “Ελπίδα Πολιτείας” κατάφερε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, ενώ οι κάτοικοι της περιοχής αναβίωσαν ιστορικές στιγμές μιας άλλης εποχής.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *