ροή ειδήσεων

Δήλωση Κικής Τσακίρη, υποψήφιας στο συνδυασμό του Γιώργου Υψηλάντη

Το διαφορετικό είναι εξέλιξη !

Φίλοι μου διαδικτυακοί και μη, ζητώ τη ψήφο σας στις δημοτικές εκλογές, κυρίως για να αποδείξω πως ένας άνθρωπος ολικά ανάπηρος, μπορεί να προσφέρει.... με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, στα κοινά. Ζω εδώ και χρόνια τον κοινωνικό αποκλεισμό στο πετσί μου και γνωρίζω ποσό δύσκολο είναι στην Ελλάδα, που " κρύβουν " ακόμα οι ίδιοι συγγενείς, τους ανθρώπους τους, να ανατρέψεις νοοτροπίες χρόνων. Η ίδια μου η μάνα σταυροκοπιέται και κλαίει, τι κι αν λέω "ρε μάνα η ίδια είμαι! ". Απλά κάνω ότι μπορώ αξιοποιώντας το μοναδικό εργαλείο που λειτουργεί, τα μάτια μου!

Σπούδασα πολιτική οικονομία στο πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης, ένα χρόνο ασκούμενη στη διεύθυνση περιβάλλοντος της επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δέκα χρόνια εργασίας στο δήμο της Ρόδου κι άλλα τόσα αποσπασμένη στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Κυρίως διαχειριζόμουν έργα και προγράμματα του Ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου για τα νησιά μας.
Γνωρίζω απέξω κι ανακατωτά τις δυσκολίες απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων και το αλισβερίσι με το πολιτικό παιχνίδι, προσφιλούς σπορ των ανθρώπων σε θέσεις εξουσίας, πολλάκις εις βάρος της ορθής εκτέλεσης προγραμμάτων και έργων.
Από φοιτήτρια με ενδιέφερε η πολιτική οικολογία, και δραστηριότητες προστασίας του περιβάλλοντος. Αισθανόμουν και νιώθω ευθύνη να προστατεύσω το περιβάλλον που ζω με τα παιδιά μου.Στο σημερινό αλληλοεξαρτώμενο κόσμο κανένα κράτος η άτομο δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα μόνο του. Χρειαζόμαστε ο ένας τον άλλον. Είναι συλλογική ευθύνη και ατομική να φροντίσουμε και να διατηρήσουμε το περιβάλλον του Νησιού , και να υποστηρίξουμε τους ασθενέστερους δημότες. έχω και κάτι εμμονές που δεν κατάφερα με μισό αιώνα στις πλάτες μου και παρόλο την κατάσταση μου ν' αποβάλλω.
εμμονή στην κοινωνική δικαιοσύνη, στην κοινή λογική και στην απλότητα. Δίψα να δω τις συνθήκες ζωής μας να βελτιώνονται.
Δεν υπόσχομαι να κάνω τα πέντε δέκα. Όμως τα επτά σίγουρα με προϋπόθεση συνεργασίας με την υπόλοιπη ομάδα. Εξάλλου στην πράξη έχουμε ετεροδιοίκηση . Βήχει η Αθήνα και κρυώνουμε εμείς. Ποτέ δεν ήταν τόσο ασφυκτικά εξαρτώμενη από αποφάσεις της κυβέρνησης, η τοπική αυτοδιοίκηση. Μόνο τις προσπάθειες να ξεπουλήσουν όσο όσο την Ροδιακή περιουσία, να σκεφτώ, μεγαλώνει την αγανάκτηση μου. Δεν είμαι εναντίον της αξιοποίησης δημοτικών κτιρίων από ιδιώτες. Όμως πρέπει οι όροι των συμβάσεων να είναι προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.!
Θα χαρώ να μ' εμπιστευτείτε με τη ψήφο σας και να καλέσετε φίλους σας να επισκεφτούν την σελίδα μου και να με γνωρίσουν.
Μόνο μέσω της τεχνολογίας επικοινωνώ, γράφοντας με τα μάτια.
Περιμένω απόψεις και ερωτήσεις σας! 

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/14 16:04

    Συγχαρητήρια Κα Τσακίρη μαζί σου γιατι οι καλή καπετάνιοι στα δύσκολα ξεχωρίζουν και εσύ έμαθες να προσπερνάς τις δυσκολίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *