ροή ειδήσεων

Γάμοι Ρώσων στη Ρόδο

Δεκαέξι ζευγάρια από τη Ρωσία υποδέχθηκαν την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014, σε ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση αίθουσα.... του ξενοδοχείου Mitsis Alila, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Βεατρίκη Σέρβου και ο Προϊστάμενος του Τμήματος Προβολής, Προώθησης και Πληροφόρησης της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Κώστας Χατζίκος, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο Ρόδου Στάθη Κουσουρνά. Στα ζευγάρια αυτά απονεμήθηκε ειδικό αναμνηστικό ευχετήριο δίπλωμα που περιείχε ευχές του Δημάρχου Ρόδου για μία ανθόσπαρτη νέα ζωή.
Πιο συγκεκριμένα, η τιμητική διάκριση απονεμήθηκε στην κυρία Anna Rezanovich και στον κύριο Viacheslav Maloshkin, στην κυρία Ekaterina Veter και στον κύριο Nikolay Fedorchev, στην κυρία Elizaveta Pechenkina και στον κύριο Konstantin Permyakov, στην κυρία Olga Smirnova και στον κύριο Sergey Dorofeev, στην κυρία Sveltana Frolova και στον κύριο Konstantin Frolov, στην κυρία Sveltana Lazareva, στον κύριο Aleksei Lazarev και στο γιό τους Petr Lazarev, στην κυρία Alena Luchnikova και στον κύριο Nikita Kharlamov, στην κυρία Anastasiia Saponenko και τον κύριο Aleksandr Kleshchev, στην κυρία Alla Shaydurova και στον κύριο Aleksei Lobanov, στην κυρία Irina Vedyashkina και στον κύριο Aleksandr Glazkov, στην κυρία Iana Zvereva και στον κύριο Ivan Mandrik, στην κυρία Yulia Arefyeva και στον κύριο Anton Reznikov, στην κυρία Nataliia Sokolova και στον κύριο Viktor Bliakherov, στην κυρία Yulia Marshakova και στον κύριο Dimitry Marshakov, στην κυρία Natalia Morozova και στον κύριο Sarkis Asatrian και στην κυρία Kseniia Petrochinina και στον κύριο Danil Denisov.


Τα ζευγάρια αυτά αφίχθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου την Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και διαμένουν στο ξενοδοχείο Mitsis Alila του γνωστού επιχειρηματία κυρίου Κωνσταντίνου Μήτση. Επέλεξαν το πανέμορφο νησί μας είτε για να τελέσουν το γάμο τους, είτε για να ανανεώσουν τους όρκους τους είτε για να πραγματοποιήσουν ως νιόπαντροι το μήνα του μέλιτος. Η συμβολική τελετή πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου 2014, στις 14:00, στο ξενοδοχείο Mitsis Alila και ακολούθησε δεξίωση προς τιμή τους. Θα παραμείνουν στη Ρόδο μέχρι και το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και θα αναχωρήσουν την Κυριακή 13 Απριλίου 2014 για την πατρίδα τους.
Το συγκεκριμένο group πρακτορεύεται το τουριστικό πρακτορείο Le Grand Travel της κυρίας Φωτούλας Σαπουνάκη που συνεργάζεται με το πρακτορείο Labirint Travel στη Μόσχα της κυρίας Tatiana Zotova. Σύμφωνα με το Διευθυντή Προορισμού του Τουριστικού Πρακτορείου κύριο Κωνσταντίνο Κονξίδη, «ο βασικός στόχος του συγκεκριμένου project είναι η καθιέρωση του τουρισμού γάμων στη Ρόδο. Θέλουμε όσοι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν το γάμο των ονείρων τους στη χώρα μας να επιλέγουν τη Ρόδο για να το πράξουν».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Διευθυντής του ξενοδοχείου Mitsis Alila κύριος Λευτέρης Τσουκαλάς, ο οποίος και διοργάνωσε άψογα την εκδήλωση. Τις ημέρες της παραμονής τους στη Ρόδο τα ζευγάρια των Ρώσων επισκεπτών ακολουθούν μία σειρά από δραστηριότητες που έχουν οργανωθεί γι΄ αυτούς, μεταξύ των οποίων και μία δεντροφύτευση στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη της Δημοτικής Ενότητας Καλλιθέας που καταστράφηκε από τις πυρκαγιές του περασμένου καλοκαιριού.
http://money-tourism.blogspot.gr/



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *