ροή ειδήσεων

Επεκτείνει τις συμπράξεις με την τοπική αυτοδιοίκηση η Interamerican

Δύο ακόμη κανάλια συνεργασίας με την τοπική αυτοδιοίκηση, πέραν αυτού που αναπτύσσει για την παροχή υπηρεσιών άμεσης ιατρικής βοήθειας, επιχειρεί να ανοίξει η Interamerican....

Σύμφωνα με στελέχη της εταιρείας, στις προθέσεις τους είναι να επεκτείνουν τις συμβάσεις που συνάπτουν για τους κατοίκους δήμων σε ακριτικές ή νησιωτικές περιοχές και για τους τουρίστες - εφόσον βέβαια πρόκειται τουριστικές περιοχές, αλλά και να αναζητήσουν νέες συνέργειες είτε στον τομέα της υγείας (δευτεροβάθμια), είτε σε άλλους τομείς όπως η ασφάλιση περιουσιακών στοιχειών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι, η Interamerican η οποία έχει ήδη συμφωνήσει να παρέχει επείγουσα διακομιδή ασθενών ή τραυματιών στους κατοίκους της Τήνου, της Σίφνου, της Ύδρας, της Ιστιαίας και της Αιδηψού, διαπραγματεύεται ανάλογες συμβάσεις με τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, με τις οποίες συζητεί το ενδεχόμενο τα ασφαλιστήρια να καλύπτουν και τους τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο τα δύο αυτά νησιά.

Πρόκειται για συμβόλαια τα οποία θα δώσουν τη δυνατότητα στις τοπικές αρχές να διαφημίσουν και στο εξωτερικό την παρεχόμενη από την Interamerican υπηρεσία, ώστε να καταστούν για έναν ακόμη λόγο ελκυστικοί τουριστικοί προορισμοί.
Παράλληλα, η εταιρεία όπου συνάπτει συμβόλαια ασφάλισης με δημοτικές αρχές εξετάζει τις δυνατότητες περαιτέρω διείσδυσής της στις τοπικές κοινωνίες με ασφαλιστήρια συμβόλαια άλλων κλάδων, εκμεταλλευόμενη το θετικό προφίλ που διαμορφώνεται για την ίδια από τη αεροδιακομιδή ασθενών, είτε με υγειονομικό ελικόπτερο, είτε με αεροπλάνο.

Σημειώνεται ότι κατά το διάστημα των 22 ετών λειτουργίας της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας έχουν πραγματοποιηθεί από την Interamerican περισσότερες από 3.500 αεροδιακομιδές. Όσον αφορά ειδικότερα τις περιοχές των συμβεβλημένων Δήμων, παρασχέθηκαν εκατοντάδες ιατρικές συμβουλές και 17 αεροδιακομιδές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *