ροή ειδήσεων

Kόντρα Κρεμαστινού-Θεοδωράκη για το «πόθεν έσχες» του Ποταμιού

Από τη Ρόδο, όπου βρίσκεται για να μιλήσει σε φίλους και εθελοντές του Ποταμιού, απάντησε ο Σταύρος Θεοδωράκης στον πρώην υπουργό Δημήτρη Κρεμαστινό.... ο οποίος μιλώντας σε ροδιακά μέσα είχε αναρωτηθεί «πού βρίσκει τα λεφτά το Ποτάμι».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε: «Σωστή ερώτηση, σε λάθος άνθρωπο, τη λάθος εποχή. Αν ο κ. Κρεμαστινός και οι σύντροφοί του έκαναν, όταν έπρεπε, παρόμοιες ερωτήσεις σε κάποιους συναδέλφους τους στο υπουργικό συμβούλιο, η χώρα δεν θα είχε φτάσει εδώ. Και πρέπει να έχεις πολύ θράσος για να θέτεις ερωτήματα για τη χαμηλού κόστους προεκλογική καμπάνια του Ποταμιού, όταν το κόμμα σου έχει φεσώσει τον ελληνικό λαό με 140 εκατομμύρια - τόσα είναι τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ - χρήματα που θα στερηθεί η χώρα για να μπορεί ο κ.Κρεμαστινός και ορισμένοι σύντροφοί του να συνεχίζουν την πολιτική τους καριέρα. 140 εκατομμύρια δάνεια, επιπλέον των πολλών εκατομμυρίων επιχορήγηση που κάθε χρόνο εξακολουθούν να παίρνουν τα πολιτικά κόμματα.

Ειδικά βέβαια στην περίπτωση του κ.Κρεμαστινού εγείρονται κι άλλα θέματα. Ένας άνθρωπος που ενώ ήταν υπουργός αναβαθμίστηκε από επίκουρος καθηγητής σε αναπληρωτή καθηγητή, ενώ παράλληλα φρόντισε να αποκαταστήσει με ανάλογες αποφάσεις και μέλη της οικογένειας του, δεν μπορεί να εμφανίζεται ως τιμητής. Η κοινωνία θέλει να προχωρήσει μπροστά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα μικρά και μεγάλα εγκλήματα του παρελθόντος».

Πλάνα από tvkosmos:


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *