ροή ειδήσεων

Απάντηση της Lidl

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, σχετικά με την τιμή και τις ποσότητες...της πασχαλινής προσφοράς αμνοεριφίων, που διαθέτει η Lidl Hellas στα καταστήματά της, προχώρησε η εταιρεία.


Η Lidl Hellas αναφέρει στην ανακοίνωσή της τα εξής: «Την παρούσα εβδομάδα, η Lidl Hellas διαθέτει στα καταστήματά της σε προσφορά διαφόρους κωδικούς συσκευασμένου νωπού αρνιού. Συνολικά, η Lidl Hellas έχει προγραμματίσει να διαθέσει περίπου 190.000 κιλά νωπό αρνί στην ελληνική αγορά. Η ποσότητα αυτή είναι περίπου 14 φορές μεγαλύτερη, σε σχέση με τις ποσότητες που είχε διαθέσει πέρυσι στην ελληνική αγορά, την αντίστοιχη περίοδο.
Ο προγραμματισμός έχει γίνει με τέτοιον τρόπο, ώστε τα καταστήματα να μπορούν να προβαίνουν από 13/4 μέχρι 19/4 σε πολλαπλές παραγγελίες/προμήθειες.
Τα συγκεκριμένα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένο Έλληνα προμηθευτή. Οι διαδικασίες, που ακολουθούνται κατά την παραγωγική διαδικασία, υπάγονται σε αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους. Τα αποτελέσματα αυτών επιβεβαιώνουν την άριστη ποιότητα του εμπορεύματος.
Η αποδοχή στα συγκεκριμένα προϊόντα στις αρχές της εβδομάδας ξεπέρασε και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις μας. Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πελατών μας. Σας ζητούμε συγγνώμη για όποια αναστάτωση προκλήθηκε κατά την προσφορά των συγκεκριμένων προϊόντων».


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/4/14 23:03

    Πόσο ανεγκαίφαλοι είστε εσείς εκεί στα Λιντκλ να διαθέσετε μόνο 5-8 αρνιά όταν γνωρίζετε ότι θα γίνει ο χαμός με τις τιμές αυτές? Αλλά αυτός ήταν ο "κράχτης" για να μπουν μέσα και να ψωνίσουν, χωρίς όμως να υπολογίσετε τι παρενέργειες θα μπορούσε να έχει ένα "ντου" των αγανακτισμένων μέσα στο μαγαζί! Δεν είναι καιρός για πειράματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/4/14 10:07

    Μηπως τα αρνακια ειναι εκτυπωμενα απο 3D εκτυπωτη ? Λεω μηπως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/4/14 14:36

    filoi mou epitrepste mou na sas po pos entaksi exoume dikio alla kai ekinei tin doulia tous kanoun giafto ta parapona olon mas na ta leme ean theloume sta kentrika tou lind.. apo oso ksero prota promithevonte stin athina kai meta sta ipokatastimata.. kai go oikogeniarxis eimai kai rotisa kai ematha.. eyxaristo poli kali anastasi....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *