ροή ειδήσεων

Σημαντικές βραβεύσεις της Louis Hotels

• Από τον κορυφαίο Ρωσικό διοργανωτή ταξιδίων Biblio Globus

Το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών φιλοξενίας και η υπεροχή της Louis Hotels στις οικογενειακές διακοπές επιβεβαιώθηκε και επιβραβεύθηκε.... για ακόμα μια χρονιά αφού ένας από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες στη Ρωσία απένειμε συνολικά 8 βραβεία στα ξενοδοχεία της. Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της σημαντικής έκθεσης τουρισμού στη Ρωσία ΜΙΤT, η γνωστή Biblio Globus* βράβευσε επτά ξενοδοχεία της Louis Hotels στην Ελλάδα και ένα στην Κύπρο ως τα καλύτερα οικογενειακά θέρετρα καθώς και ως τα πιο ιδανικά για διακοπές νέων.

Τρία ξενοδοχεία στην Κέρκυρα, το Primasol Louis Ionian Sun, το Louis Kerkyra Golf και το Louis Corcyra Beach, στη Ζάκυνθο το Louis Zante Beach, στην Κρήτη το Louis Creta Princess καθώς και στη Ρόδο το Louis Colossos Beach, έλαβαν το “ Gold Standard Hotel for Family Holiday”. Επίσης το Louis Plagos στη Ζάκυνθο και το Louis Kerkyra Golf, διακρίθηκαν με το “Gold Standard Hotel for Youth Holiday” για τις επιλογές ψυχαγωγίας και διασκέδασης που προσφέρουν στους νέους επισκέπτες τους.
Αντίστοιχα, στην Κύπρο το Louis Phaethon Beach Club ξεχώρισε και έλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία για οικογενειακές διακοπές.

Η κυρία Πόπη Τάντα, Γενική Διευθύντρια Marketing των Louis Hotels, δήλωσε σχετικά: ‘Είναι πολύ τιμητικό το γεγονός αυτής της σημαντικής και πολλαπλής βράβευσης των ξενοδοχείων μας στην Ελλάδα και Κύπρο από ένα μεγάλο tour operator της Ρωσίας όπως η Biblio Globus. Αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση για την αφοσίωσή μας στις ολοκληρωμένες και ποιοτικές οικογενειακές διακοπές, ενώ δηλώνει την εμπιστοσύνη κορυφαίων διοργανωτών ταξιδίων στη φιλοξενία των Louis Hotels’.

Στοιχεία για τον τουριστικό οργανισμό Biblio Globus
 Το 2013 διακίνησαν συνολικά 2 εκατομμύρια τουρίστες
 Εργάζονται 350 υπάλληλοι
 Στην Ελλάδα διακίνησαν 263. 184 τουρίστες. Το 2014 οι πτήσεις προς την Ελλάδα θα έχουν ως αφετηρία τη Μόσχα, την Αγία Πετρούπολη και την Αικατερινούπολη. Η αναμενόμενη αύξηση του όγκου μεταφορών σε διάφορους ελληνικούς προορισμούς είναι 30%
 Η Κύπρος είναι νούμερο 1 προορισμός. Το 2013 διακίνησαν 400.000 τουρίστες στην Κύπρο και στοχεύουν 520.000 το 2014.
 Δεύτερος προορισμός τους η Αίγυπτος με 392.000 και Τρίτη η Ταϊλάνδη με 300.000
 Το 2013 ήταν ο πρώτος χρόνος διακίνησης τουριστών στην Τουρκία, με 198.000 επισκέπτες
Δραστηριοποιείται με αεροπορικές πτήσεις από 29 περιοχές στη Μόσχα, την Ουκρανία και το Καζακστάν.
 50% των κρατήσεων επιλέγει ξενοδοχεία 4 *, 30% ξενοδοχεία 5 * και 20% σε ξενοδοχεία 3 *

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *