ροή ειδήσεων

Ποια είναι η πιο ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ώρα για να μπείτε στο taxisnet και να κάνετε φορολογική δήλωση και τι πρέπει να προσέξετε;;;

Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων προχώρησε σε στατιστική επεξεργασία του χρόνου υποβολής των φορολογικών δηλώσεων...προκειμένου, όπως αναφέρει, να μπορούν να προγραμματίσουν οι φορολογούμενοι την υποβολή της δήλωσής τους στην ώρα που τους βολεύει και έχει χαμηλό φόρτο εργασίας το Taxisnet.

Οπως γράφει και το euro2day, τις τελευταίες 7 μέρες τουλάχιστον, στο διάστημα 10-12 το πρωί υποβάλλονται περίπου 2.000 φορολογικές δηλώσεις κάθε ώρα. Στη συνέχεια οι ρυθμοί υποβολής πέφτουν για να φτάσουν κοντά στις 700 ανά ώρα στις 16:00 το απόγευμα και ανεβαίνουν ξανά στο διάστημα 6 με 8.
Από το γράφημα που έχει ανεβάσει στην ηλεκτρονική της διεύθυνση publicrevenue.gr προκύπτει ότι τις τελευταίες 7 μέρες τουλάχιστον, στο διάστημα 10-12 το πρωί υποβάλλονται περίπου 2.000 φορολογικές δηλώσεις κάθε ώρα.
Στη συνέχεια οι ρυθμοί υποβολής πέφτουν για να φτάσουν κοντά στις 700 ανά ώρα στις 16:00 το απόγευμα και ανεβαίνουν ξανά στο διάστημα 6 με 8, οπότε υποβάλλονται μεταξύ 1.200 - 1500 φορολογικές δηλώσεις ανά ώρα.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι υπάρχουν φορολογούμενοι, λίγοι μεν, αλλά περίπου 1.500 στη διάρκεια της τελευταίας εβδομάδας, οι οποίοι υπέβαλαν τις δηλώσεις τους μετά τα μεσάνυχτα.
Φαίνεται για παράδειγμα από το γράφημα ότι περίπου 50 φορολογούμενοι υποβάλλουν τις δηλώσεις τους κάθε νύχτα μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *