ροή ειδήσεων

To ΕΚΑΒ Ρόδου Και Οι Ολετήρες Της Ζωής Μας... Αντέχεις Την Αλήθεια; (Μέρος Πρώτο)

Μη με αποδεχτεί η ράτσα που μας έλειωσε
για να με χρησιμοποιήσει.

Αφού θέλετε να τα ακούσετε.... ακούστε τα και ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας!

Θα ξεκινήσω με την άνανδρη, ανήθικη, χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο προιστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου από τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Ατάβυρου.

Στις εφημερίδες, στα ραδιόφωνα αλλά και στα μπλογκς αναφέρθηκε σαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο νοσοκομείο και συνάντηση με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ρόδου κ.Τσιμπλέκα.

Κανένα όμως από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν ανέφερε ότι αυτή η συνάντηση περιείχε λεκτική και σωματική επίθεση κατά της ζωής του, απειλές για την σωματική ακεραιότητα της οικογένειας του αλλά και του ίδιου, διαγωνισμό σκοποβολής με μπουκάλια και καφέδες για το ποιος θα σημαδέψει το πρόσωπο του, αισχρά και σεξιστικά συνθήματα, πολλά από αυτά από ΠΑΙΔΙΑ και τόσα άλλα που δεν μπορεί να τα χωρέσει ένα υγιές μυαλό.

Η επίθεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί με ασθενοφόρο, ξημερώματα της ίδιας ημέρας, στο νοσοκομείο, με προκάρδιο άλγος και αναπνευστικά προβλήματα.

Και όλα αυτά απέναντι σε έναν άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται 24 ώρες το 24 ωρο, αντιμέτωπος με τρομακτικά προβλήματα, για να λειτουργεί η υπηρεσία και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στον πολίτη και ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Είναι η τρίτη φορά που ''ομάδες πολιτών'' επιτίθενται στους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ Ρόδου και κανένας μα κανένας δεν συγκινείται.

Βασικοί υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, την οποία παρακολουθούμε όλοι μας, είναι οι ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ που για μερικές ψήφους παραπάνω άγουν και φέρουν την μάζα, η οποία έχει άγνοια για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τις ζωές όλων μας . Ακολουθούν, με το ίδιο μερίδιο ευθύνης, τα τοπικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια και μπλογκς που για να είναι αρεστά, και τα οποία, σχεδόν όλα, εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα, απλά επικροτούν όλες αυτές τις ασχήμιες.

Οι κάτοικοι του δήμου Ατάβυρου και της Νοτιοανατολικής πλευράς του νησιού δεν έχουν γνώση για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα και απλά καταπίνουν αμάσητα τα παραμύθια που τους πλασάρονται, ανάλογα με τα συμφέροντα της κάθε παράταξης. Το άσχημο είναι ότι σε κανέναν από τους κατοίκους των περιοχών αυτών δεν περνάει από το μυαλό να κάνει προσωπική έρευνα ώστε να γνωρίζει και να μην παραπλανάτε. Για να κάνεις όμως έρευνα πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ, να χάσεις την βόλεψή σου, να είσαι έτοιμος να δεχθείς ότι ίσως να έχεις κάνει λάθος και να σταματήσεις να ενεργείς εγωιστικά ώστε να οδηγηθείς στην αλήθεια.

Τους κάνω λοιπόν γνωστό, ότι η μόνη επανάσταση που μπορούν να κάνουν οι σύγχρονοι Ροδίτες, είναι η '' επανάσταση των Ζόμπι'', που πέφτουν κάτω αφού έχουν καταναλώσει όση ενέργεια τους είχαν αφήσει τα ''αφεντικά''. Οι πολιτικοί τους αντιμετωπίζουν σαν ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

Επειδή όμως, το Ένατο Κύμα έκανε την έρευνα του, θα σας αποδείξουμε γιατί το αθενοφόρο είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα, γιατί οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες θέλουν οι κάτοικοι του νησιού να έχουν πλήρη άγνοια και θα σας παρουσιάσουμε ένα πλάνο πάνω στο οποίο μπορεί να βασισθεί η προνοσοκομειακή περίθαλψη του νησιού.

Λίγη υπομονή γιατί το θέμα έχει πολλές προεκτάσεις...

Αν μας αφήσουν να το τελειώσουμε...

dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/4/14 00:37

    ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΕΚΑΒΙΤΗ Η ΣΥΓΓΕΝΗ ΕΚΑΒΙΤΗ.ΑΝΑΝΔΡΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ, ΧΥΔΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 9 ΠΑΡΑ ΔΕΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΕΚΑΒ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΣΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΝΙΚΛΙΔΗΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΑΚΡΟΑΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΗ ΣΟΡΩΝΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑ ΠΟΥΛΑΣ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΕΔΩ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΚΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΤΕ 2 ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕ ΦΙΛΟΣΟΦΕ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΧΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝ ΧΑΘΕΙ Η ΖΩΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ, ΧΥΔΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ ΘΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΖΩΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ Κ. ΤΣΙΜΠΛΕΚΑ ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/14 13:22

    Τι θελεις να πεις ρε μεγαλε οτι αν χαθει καποιος δικος σου θα φταινε οι υπαλληλοι του εκαβ?Και θα παρεις το νομο στα χερια σου?αν εννοεις κατι τετοιοτοτε θα στο πω ωμα ΦΑΕ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙΣ.
    ξερεις ποσες ζωες χανονται καθε χρονο στη πολη επειδη δεν υπαρχει διαθεσιμο ασθενοφορο?
    Οχι'γιατ δε σε νοιαζει.μονο τη παρτι σου κοιτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/4/14 18:29

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΩΡΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ 50 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΡΑΒΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ Η ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΩ Η ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΙΩΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΥΤΑΚΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΞΥΠΝΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΕΙΡΑΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ.ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΑΝΘΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΙΨΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ .ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΑΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΑΣ. Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ.ΚΑΝΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΑΣΤΙΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΞΥΝΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΩΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.ΚΡΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΚΛΑΣΩ ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ.ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΝ ΑΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/14 20:19

    ΦΙΛΕ ΕΚΑΒΙΤΗ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΛΑΣΟΥΜΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΕΓΩ ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΑΝΝΑ. ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ''ΚΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ'' ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΤΑΒΥΡΟ, ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 50 ΕΤΩΝ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ... ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΑΚΟΜΑ. ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΣΕ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ, (ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΟΥ). ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ.... ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ !!! ΑΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ; ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΕΙΣ. ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος11/4/14 22:47

    ψυχραιμια παιδια.δεν λυνετε ετσι το προβλημα.εκαβιτης ειμαι και εγω και δουλευω στην πολη εδω και 12 χρονια.αυτο που πρεπει να φωναξετε ολοι μαζι ειναι να ερθουν αρκετα ατομα ετσι ωστε να λυθει το προβλημα.δεν φταιει ο εκαβιτης αν ερθει στο περιστατικο μετα απο 1 η 2 ωρες.φταινε αυτοι που κυβερνανε τοσα χρονια που για να μαζευουν ψηφους μεταθεσανε αρκετα ατομα απο το εκαβ της ροδου σε αλλα μερη.και οταν πηγαμε και το καταγγειλαμε στον εισαγγελεα κανενας μα κανενας πολιτικος δεν ειπε κατι.και μη πειτε οτι δεν το ειπαμε σε κανεναν .
    θελω να μου απαντησετε σε μια ερωτηση¨.εαν ειχατε στη διαθεση σας 3 ασθενοφορα για ολο το νησι σε πια σημεια θα τα βαζατε?εγω εαν ημουνα υπευθυνος θα ζητουσα να τοποθετησουν τα ασθενοφορα σε σημεια που θα επελεγαν ολοι οι τοπικοι αρχοντες του νησιου αφου πρωτα θα τους εδινα ολα τα περιστατικα που βγαινουν στην πολη,στη νοτια ροδο και στη δυτικη πλευρα του νησιου.να δουμε εαν θα τα καταφερνατε καλυτερα εσεις.σαφως και πρεπει να υπαρχει ασθενοφορο στον εμπωνα για να εξυπηρετει και τα απομακρυσμενα χωρια,αλλα χρειαζομαστε πληρωματα για 4 με 5 ασθενοφορα.δυστυχως δεν υπαρχουν ατομα γιατι τους πηραν στα σπιτια τους οι πολιτικοι με μεταθεσεις,οποτε αυτους πρεπει να κυνηγησετε και οχι τους εκαβιτες.και για το συναδελφο που ειπε τα παραπανω σκεφτειτε εαν ησασταν στη θεση του τι θα λεγατε εσεις εαν σας απειλουσε καποιος εσας και την οικογενεια σας.γιατι τα ατομα που ηρθανε στο εκαβ προχτες απειλουσαν και τις οικογενειες μας.οποτε εγω θα πω το εξης.ολα αυτα τα χρονια εχω παει σε αρκετα περιστατικα σε αλλα αρκετα γρηγορα σε αλλα αρκετα καθυστερημενα λογω ελλειψης ασθενοφορου ,εχω φαει προσωπικα βρισιες και σπρωξιες αλλα δεν λεω κατι γιατι καταλαβαινω πως ειναι να χανεις καποιον αγαπημενο σου.
    αλλα δεν θα ανεχτω απο κανενα να απειλεισει για τη ζωη μου εμενα η την οικογενεια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/4/14 00:17

    η ερευνα εγινε και ολα εδειξαν οτι εσεις οι ιδιοι στο εκαβ ζητησατε να μεταφερθει το ασθενοφορο στη σορωνη απο τον εμπωνα (για να μην κανετε τις υπηρεσιες σας μακρυα, για τη παρτη σας δηλαδη.και αν ειχατε αυτα που λες οτι θα σου κλασουν οι μπωνιατες θα το παραδεχοσασταν κιολας).λοιπον μεχρι στιγμης ειστε τυχεροι.αν γινει το κακο μετα θα ψαχνετε εσεις το ασθενοφορο.συμφωνουμε για ολα αυτα που λες με τις μεταθεσεις κτλ αλλα δε φταιμε εμεις!!παλι εσεις οι ιδιοι για τη βολεψη σας βαλατε βυσμα να μετατεθειτε. (παλι για παρτη σας) . τωρα σιγουρα η καλυτερη λυση ειναι να ερθει κοσμος και αλλα 2 ασθενοφορα μονιμα στο νησι.συμφωνουμε.μεχρι τοτε ομως το ασθενοφορο θα παραμεινει εκει που ηταν χρονια δηλαδη στη βαση του στον εμπωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/4/14 00:52

    ΚΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ. ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΑΞΙΟΙ. ΑΝ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΜΠΩΝΑΣ ΤΟ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ, ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΥ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΕΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΑΝΟΧΥΡΩΤΗ, ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΤΕ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ 50.000 ΚΟΣΜΟ, ΠΕΤΥΧΕΝΩΝΤΑΣ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ 300. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΩΣ ΕΧΕΙ, ΑΛΛΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ. ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ανώνυμος11/4/14 - 10:47 μ.μ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΕΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ. ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑ ΕΓΩ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΜΕ 3 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΕΔΙΑΖΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ. ΑΝ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, Χ ΩΡΙΣ ΕΜΑΣ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ΑΛΙΛΟΥΙΑ. ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΡΟΔΟΥ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ... ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΑΠΑΛΑ. ΤΕΛΟΣ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ, ΕΓΩ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΜΕΝΕΓΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/4/14 23:02

    Παρακολουθω αυτα πουλενε σε ολα τα μπλοκ γιατο εκαβ.ειμαι ενας απλοςπολιτης και κατοικω στη πολη,εχουν δικιο οι μεν και δε,αλλα δε μπορω να καταλαβω σε τι φταινε οι υπαλληλοι του εκαβ.με το να τους απειλειτε νομιζετε οτι θακερδισετε κατι.τιποτα απολυτος.στο τελος θα χασετε και το δικιο σας εαν το εχετε.εαν οντως εγιναν ετσι οπως τα λενε οι εκαβιτες οτι απειλουσατε τις οικογενειες τους τοτε ειστε οντως ανανδροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/4/14 12:07

    Νομίζω πως ήρθε η ώρα να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα. Εγώ ήμουν στην πορεία διαμαρτυρίας και ποτέ δεν απειλήθηκαν οι οικογένειες των διασωστών. Το μόνο που αναφερόταν συνέχεια ήταν ότι εμείς όλοι διαμαρτυρόμαστε για τις οικογένειες μας και πως σαν οικογενειάρχες και οι Εκαβίτες θα έπρεπε να μας καταλαβαίνουν. Περιμέναμε εκεί πάρα πολύ ώρα με παιδάκια και μεγάλους ανθρώπους και το μόνο που ζητούσαμε ήταν συμπαράσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/4/14 13:45

    ΦΙΛΕ ΑΠΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ... ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.ΜΕΝΩ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΙΑΜΙΣΗΣ ΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΟΥ. ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ( ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ- ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΝΙΣΙΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ- ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ... 25 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ,) ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΒΙΤΩΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΒΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΡΩΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ.ΤΕΛΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΝΑΝΔΡΟΣ... ΦΙΛΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ.. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ! ΑΝΑΝΔΡΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΕΚΑΒ ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΕ ΕΦΕΡΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΝΔΡΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΨΕΥΔΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΔΡΟ.Α.....ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΜΕΝΩ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΕΓΩ Η ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *