ροή ειδήσεων

Διατίθενται 2 εκατ. στα περιφερειακά αεροδρόμια

Σύσκεψη με τους αερολιμενάρχες και τους διευθυντές υπηρεσιών της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας συγκάλεσε... χθες ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, με θέμα τις άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν, αλλά και την έγκαιρη πρόληψη και επίλυση πιθανών προβλημάτων στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας, εν όψει της τουριστικής περιόδου.

Ο υπουργός ζήτησε από τους αερολιμενάρχες να κινήσουν άμεσα τις διαδικασίες για την επίλυση των όποιων προβλημάτων, με στόχο την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, ανακοίνωσε την εξασφάλιση 2 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, τα οποία θα διατεθούν στην ΥΠΑ για την κάλυψη άμεσων αναγκών.

Γεγονός είναι ότι όλο και περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ζητούν άδεια για την πραγματοποίηση επιπρόσθετων πτήσεων προς ελληνικούς προορισμούς, με την Αθήνα να επανέρχεται στη «λίστα των προορισμών», ενώ η αεροπορική κίνηση σε Κρήτη, Ρόδο, Μύκονο, Σαντορίνη και Κέρκυρα εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία το καλοκαίρι.

Στο πλαίσιο αυτό, τη θερινή περίοδο η Emirates ξεκινά δεύτερη καθημερινή πτήση στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι, ενώ η Etihad Airways αυξάνει τη συχνότητα και τις διαθέσιμες θέσεις στις πτήσεις Αθήνα-Αμπού Ντάμπι.

Η Emirates θα διπλασιάσει προσωρινά τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα-Ντουμπάι για την περίοδο από 1ης Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου 2014, με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Αντίστοιχα, από τις 2 Ιουλίου 2014, η Etihad Airways θα αυξήσει τη συχνότητα στο δρομολόγιο Αμπού Ντάμπι-Αθήνα από επτά σε 10 πτήσεις την εβδομάδα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *