ροή ειδήσεων

Αεροπορικά εισιτήρια για το καλοκαίρι του 2014

της Ηρώς Κουνάδη 
Ονειρεύεστε βουτιές στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου, ή μήπως sightseeing στη Ρώμη και την Κωνσταντινούπολη, όταν οι κάτοικοί τους... θα τις εγκαταλείπουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές; Όποιοι και αν είναι οι ευσεβείς σας πόθοι γι’ αυτό το καλοκαίρι, ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες ημερομηνίες για να τους εκπληρώσετε –με άλλα λόγια, τα φτηνότερα αεροπορικά εισιτήρια ανά προορισμό, για κάθε καλοκαιρινό μήνα ξεχωριστά. (*) Όλες οι τιμές είναι τελικές, και αφορούν πτήσεις από Αθήνα, πάντα με επιστροφή και φόρους, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς βαλίτσα –εκτός εάν αναφέρεται κάτι διαφορετικό. Δεν δημοσιεύουμε ποτέ προσφορές που δεν έχουμε ελέγξει ότι ισχύουν. 

Εν αρχή ην το εσωτερικό… 
- Η Aegean έχει καλές τιμές για κάποιους προορισμούς του εσωτερικού. Συγκεκριμένα, για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια για Ηράκλειο στα 91€. Για Κέρκυρα, βρήκαμε εισιτήρια στα 91€ για τον Ιούλιο και στα 100€ για τον Αύγουστο. Η Κεφαλονιά, πάλι, ξεκινά από 82€, τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο. Για να πάτε (και να γυρίσετε, μην ξεχνιόμαστε) στην Κω θα χρειαστείτε 82€ τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ακριβώς όσα και για τη Λήμνο. 
- Εντυπωσιακό ήταν το αυγουστιάτικο 75€ που πετύχαμε για Μύκονο (για λίγες μόνο ημερομηνίες, προς το τέλος Αυγούστου). Στα 66€ κυμαίνονται τα περισσότερα εισιτήρια για Μυτιλήνη όλο τον Ιούλιο και από τα μέσα Αυγούστου και μετά. Στη Ρόδο η πίεση του ανταγωνισμού ρίχνει τα εισιτήρια στα 82€ για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο 
–το ίδιο ισχύει και στα Χανιά, με τις τιμές τους να ξεκινούν από 74€ για τους δύο καλοκαιρινούς μήνες. Η Χίος θα σας κοστίσει περί τα 92€ τον Ιούλιο και στις αρχές Αυγούστου, ενώ για τη Σάμο υπάρχουν εισιτήρια στα 82€ τον Ιούλιο και στα 100€ τον Αύγουστο. Τέλος, για Σκύρο τα εισιτήρια είναι σταθερά στα 78€ από τον Ιούνιο μέχρι τον Σεπτέμβριο 
- Η Ryan Air, από την άλλη, επιμένει στις εξαιρετικές της τιμές για όλο το καλοκαίρι, και μας πετάει Χανιά με 45€, Ρόδο με 50€ και Θεσσαλονίκη με 36€ –ναι, όλα αυτά μετ’ επιστροφής και φόρων. Οι τιμές ισχύουν για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, ανεβοκατεβαίνουν όμως τακτικά, οπότε καλό θα είναι να κλείσετε εγκαίρως. 
- Τι θα λέγατε για καλοκαίρι στην Ήπειρο; Η Aegean, πάντως, θα έλεγε ότι είναι καλή ευκαιρία, τώρα που δεν πηγαίνει πολύς κόσμος (ο οποίος δεν ξέρει τι χάνει): Στα 91€ βρήκαμε τα αεροπορικά για Ιωάννινα τον Ιούλιο, στα 100€ τον Αύγουστο. 
- Ανταγωνιστικές τιμές έχει, φυσικά, και η υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα: Από 82€ ξεκινούν τα εισιτήρια για Καβάλα τον Ιούλιο και από 91€ τον Αύγουστο. Για Θεσσαλονίκη, υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εισιτήρια στα 66€ τόσο τον Ιούλιο όσο και τον Αύγουστο. 
- Οι καλύτερες τιμές εντοπίζονται (αναμενόμενα) προς τα μέσα Σεπτεμβρίου. Ενδεικτικά, για τότε βρήκαμε εισιτήρια για Ικαρία στα 87€, για Ζάκυνθο στα 96€, για Μήλο στα 87€, για Μύκονο και Χανιά στα 66€ και για Σκιάθο στα 96,64€. 

Μήπως να πάμε εξωτερικό; 
- Η Aegean μας εξασφαλίζει… καλοκαιρινή δροσιά στο Αμβούργο (με 156€), στη Βαρσοβία (με 170€, αλλά μόνο για τον Ιούνιο –μετά οι τιμές ανεβαίνουν), στο Βελιγράδι (με 121€ για τον Ιούλιο, 106€ για τον Αύγουστο και 76€ για τον Σεπτέμβριο), στη Βενετία (από 121€), στο Βουκουρέστι (από 129€), στις Βρυξέλλες (από 169€), στην Κοπεγχάγη (από 155€), στην Κωνσταντινούπολη (από 104€ για Ιούλιο και Αύγουστο), στη Λάρνακα (από 135€ για Αύγουστο), στο Μιλάνο (από 140€ τον Αύγουστο), στην Πράγα (από 179€ για τον Ιούλιο και από 197€ τον Αύγουστο), στη Ρώμη (από 115€) και στη Σμύρνη (από 111€ όλους τους καλοκαιρινούς μήνες). 
- Η RyanAir μας πηγαίνει στο Μιλάνο με εισιτήρια που ξεκινούν από 123€ για τον Αύγουστο, αλλά και στην Πάφο, με ακόμα πιο χαμηλές τιμές: από 105€ για τον Ιούλιο και από 115€ για τον Αύγουστο. 
- Η Alitalia έχει να προτείνει καλοκαίρι στη Βαρκελώνη, σε τιμές που ξεκινούν από 213€, βαλίτσας περιλαμβανομένης (και πάντα με επιστροφή και φόρους, θυμίζουμε). 
- Μήπως ονειρεύεστε βουτιές στις δαλματικές ακτές; Η Croatia Airlines μας πηγαίνει απευθείας από την Αθήνα στο Ντουμπρόβνικ (από 219€) και το Σπλιτ (από 139€) όλο το καλοκαίρι.

Πηγή: www.in2life.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *