ροή ειδήσεων

AΠΙΣΤΕΥTO αλλά Ελληνικό - Το νησάκι με τους 500 κληρονόμους

Καλούνται οι ιδιοκτήτες της νήσου Μετώπης όπως προσέλθουν στο γραφείο... με τα συμβόλαιά τους για εντολή πώλησης σε ενδιαφερόμενο αγοραστή...
Η παραπάνω αγγελία που τοιχοκολλήθηκε από ιδιωτικό γραφείο real estate σε όλο το Αγκίστρι μπορεί στους τουρίστες να μη λέει τίποτα, ωστόσο για τους κατοίκους του νησιού αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο στο πολύκροτο σίριαλ της πώλησης του μικρού νησιού που βρίσκεται βορειοανατολικά του Αγκιστρίου. Ενός σίριαλ που θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, με πρωταγωνιστές εκατοντάδες κληρονόμους που δεν μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους για το ακίνητο-φιλέτο, αξίας 13 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο κληρονόμησαν από τους προγόνους τους.


Ας πάρουμε όμως την ιστορία από την αρχή... Εδώ και περίπου δύο χρόνια, μερικοί από τους κληρονόμους του νησιού κατέφυγαν σε γνωστό κτηματομεσιτικό γραφείο, στο οποίο ανέθεσαν την πώληση της Μετώπης. Ο ιδιοκτήτhς του real estate αμέσως κοινοποίησε την πώληση και άμεσα βρέθηκαν αρκετοί υποψήφιοι αγοραστές, τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, ξαφνικά όλα ανατράπηκαν...


Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της «Espresso», ιδιοκτήτες του νησιού εμφανίζονται τελικά ούτε ένας ούτε δύο αλλά 500 άτομα, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι κάτοικοι του Αγκιστρίου.


«Υπάρχουν πάρα πολλοί ιδιοκτήτες που έχουν συμβόλαια από τους προπάππους τους. Το νησί αποτελείται από 260 στρέμματα και κάθε στρέμμα πωλείται αντί του ποσού των 50.000 ευρώ.

Πηγή: Espresso



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *