ροή ειδήσεων

Γκλέτσος: Πάω σε ψυχίατρο γιατί με φοβίζει η Χρυσή Αυγή

Άκρως αποκαλυπτικός για τα φαινόμενα της Χρυσής Αυγής στην περιοχή της Στυλίδας όπου είναι δήμαρχος, ήταν ο Απόστολος Γκλέτσος...


Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο δήμαρχος Στυλίδας τόνισε πως οι απλοί ψηφοφόροι του εθνικιστικού κόμματος δεν φταίνε διότι είναι εγκλωβισμένοι. Ωστόσο αποκάλυψε πως έχει έναν φίλο ψυχίατρο τον οποίον και επισκέπτεται προκειμένου να συζητούν και να τον βοηθά για αυτό το θέμα.
«Με φοβίζει αυτό το φαινόμενο, γι'αυτό καταφεύγω σε βοήθεια. Δεν μπορώ να διανοηθώ στην Ελλάδα του 2014 πως υπάρχουν άνθρωποι που υμνούν όλα όσα έκανε και την ιδεολογία του Χίτλερ», είπε.
Όσον αφορά το θέμα του κόμματός του, είπε πως δεν θέλει να μπαίνει στην διαδικασία διαχωρισμού Αριστερών και Δεξιών ενώ είπε πως βλέπει με μεγάλη συμπάθεια το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη. Ωστόσο συνέχισε θα ήθελε να συναντηθεί με αυτόν (πολιτικά), μόνο αν το επιλέξει ο λαός. «Στόχος δεν είναι να γίνουμε όλοι ένα κόμμα. Αν το κάνουμε αυτό τότε θα αρχίσει η διαφθορά. Είναι στο χέρι του λαού. Ό,τι πει ο λαός θα γίνει, και εάν το θέλει ο λαός τότε θα είμαστε ο καθένας σπίτι του», κατέληξε.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *