ροή ειδήσεων

Το παραλήρημα του Δημάρχου Χάλκης

Ξεκινώντας, θα ήθελα να αφιερώσω στη παράταξη μας, σε όλους όσους διαβάσουν αυτό το κείμενο αλλά και σε μένα προσωπικά το τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη ¨Το Δέντρο¨…

Τώρα που οι εκλογές τέλειωσαν θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε κάποιες, και κάποιους, που εδώ και 2 μήνες σχεδόν κάθε μέρα έγραφαν στο FB τα πιο ανιστόρητα και εμετικά σχόλια.

Γράφω όχι σαν Δήμαρχος αλλά σαν άνθρωπος που έχει αισθήματα και συναισθήματα, και κάτι που το ξεχάσατε όλοι εσείς.

Γνωριζόμαστε ρεεεεε!!!

Ξέρει ο καθένας από εμάς ποιος είναι ο άλλος, και εσείς που μένετε εδώ αλλά και εσείς που φύγατε, νομίζετε ότι ο κόσμος δεν σας ξέρει;

Το ότι δεν απαντούσα στις ηλιθιότητες κάποιων δεν έπεται ότι δεν έχω απαντήσεις και το έλαβαν ως αδυναμία, δεν είναι όμως έτσι. Κάποιες, και κάποιοι ήθελαν να το παίξουν Βασιλικότερη του Βασιλέως και να γίνουν Χαλίφηδες στην θέση του Χαλίφη. Το αποτέλεσμα των εκλογών τους έβαλε πια στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, είναι καλό να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να πορευτούν με το εμείς και όχι με το εγώ .Έχασαν το γάλα από την παχυλή αγελάδα, είχαν τον Δήμο βιλαέτι τους, ήταν η παιδική τους χαρά. Αυτά πέθαναν, τους έχουμε κάνει τα τρίχρονα, όλοι ισότιμοι και νόμιμοι, Τελεία και Παύλα.

Θα ακουστώ λίγο σκληρός με τα γραφόμενα μου, αλλά δεν πάει άλλο, δεν ζητήσαμε, δεν ζήτησα από κανέναν ευχαριστώ, ούτε δικαίωση, άλλωστε ουδείς προφήτης στον τόπο του. Νιώσαμε, ένιωσα την αχαριστία των ανθρώπων που βοηθήσαμε, σε βαθμό κακουργήματος, γιατί κάναμε το λάθος να πιστέψουμε, ότι δείχνοντας τους τον δρόμο τον σωστό θα άλλαζαν. Αντιθέτως, αυτοί ξέφυγαν, χωρίς κανένα ίχνος νομιμότητας και ντροπής, νόμιζαν ότι είμαστε, ότι είμαι υποχρεωμένοι- ος, να παρανομούμε για την πάρτη τους, γιατί έτσι είχαν μάθει. Αυτό μας, μου, έγινε μάθημα. Για να τους δούμε τώρα, θα έχουν το απύθμενο θράσος να το ξαναζητήσουν(;), κοιτάξαμε να βάλουμε τάξη στον Δήμο, και έπεσαν πάνω μας 10 λαμόγια, να μας κρεμάσουν, διότι δεν ήθελαν να πληρώνουν ούτε τα νερά τους, οι οποίοι ήταν και πρώτοι στης παρανομίες. Βρέθηκαν ακόμα και 10 άλλοι φιλεύσπλαχνοι, που φωνασκούσαν, ¨γιατί να πληρώσουν οι άνθρωποι? ¨. Σιγά ρε μεγάλε, αν δεν πληρώσουν αυτοί να μη πληρώσει κανένας, όχι οι 540 να πληρώνουν και τα 10 λαμόγια να μένουν στο απυρόβλητο, αυτή είναι η λογική σας? αυτή είναι η Δημοκρατία σας? Ε, αυτό λοιπόν ονομάζεται το απόλυτο προσωπικό συμφέρον!! Εγώ να κάνω την δουλειά μου και οι υπόλοιποι να πάτε να Γ……… ΝΤΡΟΠΗ, με αυτά τα μυαλά θέλατε να διοικήσετε τον Δήμο;

Είναι κάποιοι άνθρωποι, που πίσω από την υποτιθέμενη ανωνυμία τους, λες και είναι εκείνοι οι έξυπνοι και εμείς οι βλάκες και δε θα μπορούσαμε να μάθουμε πιες, και ποιοι είναι και ακόμα περισσότερο ποιοι ήταν εκείνοι που έδιναν τις ψευδείς πληροφορίες μέσα από τον Δήμο. Έρχονται στο νησί λες και (είμαστε εμείς που μένουμε όλο το χρόνο εδώ,) οι υποτακτικοί τους, λες και εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους προσκυνάμε. Έρχονται για 10 μέρες στο νησί και βγάζουν όλα τα στερητικά τους σύνδρομα και κόμπλεξ που έχουν. Που είσαστε όταν το χειμώνα σβήνουν τα φώτα; Που είσαστε όταν η θάλασσα βγαίνει μέχρι την ανηφόρα του φούρνου; Που είσαστε όταν Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά μένουν μόνο 30 άτομα στο νησί; Που είσαστε όταν κάποιοι ανοίγουν τα κεντρικά φρεάτια και πετάνε παντελόνια, φανέλες, ακόμα και παραγάδια για να κάνουν ζημιά στης αντλίες; Εσείς ξέρετε να κάνετε μόνο κριτική, πρόταση καμία. Είναι κάποιοι από σάς που πρέπει να δοξάζετε το θεό που έχετε δουλειά στο νησί και μάλιστα του δημοσίου, είναι και κάποιοι άλλοι, που εκλέχτηκαν μάλιστα και δημοτικοί σύμβουλοι και αντί να είναι ταμιακά εντάξει με τον δήμο τους, προσπαθούν ψευδός με υπεύθυνες δηλώσεις να μας πουν ότι οι τουριστικές οικογενειακές επιχειρήσεις που έχουν στο νησί ιδιοκατοικούνται και αυτό για να πληρώνουν το νερό όσο το πληρώνει ένας συνταξιούχος τον 330 ευρώ.

Είναι και κάποιοι άλλοι που δεν μένουν στο νησί και οι απαιτήσεις τους ξεπερνούν κάθε φαντασία. Ισχυρίζονται πως έφυγα μικροί από το νησί τον γονιών τους και έχουν να πατήσουν στο νησί χρόνια και λένε τώρα, ¨δείτε πως κάνατε το νησί μας¨. Γιατί δεν είσαστε εδώ να βοηθήσετε να αλλάξει? που ζείτε? Δεν βλέπετε ότι το νησί μας αλλάζει καθημερινά παρ’ όλη την οικονομική κρίση? Δεν βλέπετε ότι έχουν καταργηθεί οι λάμπες πετρελαίου ? Όχι βεβαία δεν σας αφορά.

Όλα αυτά τελειώνουν όπως και τα ψέματα, και η υποκρισία.

Φτιάξαμε την αφαλάτωση, δεν ζητήσαμε ένα καλό λόγο, δε μπορούμε όμως να ακούμε και ανοησίες όπως: το νερό μυρίζει πετρέλαιο, παίρνουμε νερό από την ιχθυοκαλλιέργεια, ή το νερό έχει γεύση λεμονάδας. Τι να πούμε, σεβόμαστε την τρίτη ηλικία και την μαλάκυνση που έχουν. Μπορούμε όμως να πούμε ότι θα το βγάλουμε και σε ανθρακούχο!!! Και που να μην είχαμε δημοσιεύσει τα αποτελέσματα των εξετάσεων της ποιότητας του νερού από το ΚΕΕΛΠΝΟ( Χημείο του Κράτους).

Το πιο σοβαρό απ΄όλα είναι ότι εσείς που φωνασκείτε είστε αυτοί που δημιουργείτε και τα περισσότερα προβλήματα. Άμα πραγματικά αγαπάς το νησί δεν το λες, το δείχνεις. Αν κάτι μπορεί να το βλέπεις λάθος μπορείς να κάνεις κριτική, αλλά πιο έντιμο είναι να κάνεις προτάσεις για να βελτιωθεί ή να αλλάξει, και όχι να ξερνάς δηλητήριο. Όσο για αυτούς που το μόνο που τους απασχολεί είναι αν θίγονται τα συμφέροντα τους, τι να πω, τόσο είναι η άξια τους…

Έγραψαν κάποιοι, ότι πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα. Αυτό που έπρεπε να σκεφτούν πρώτα είναι αν μπορεί να υλοποιηθεί αυτό που σκεφτήκαν από το Δήμο. Όχι από άποψη χρημάτων αλλά από άποψη νομιμότητας, νομίζω πως γνωρίζετε ήδη την απάντηση. Το να λένε ¨βρες τρόπο¨, δηλαδή τι εννοούν να παρανομήσουμε; δηλαδή να ανοίξουμε πόρτες που δεν πρέπει; διότι είσαι Δήμαρχος, άρα μπορείς να κάνεις ότι θέλεις. Αυτά θέλουν ορισμένοι δυστυχώς, για να τους ικανοποιήσεις, να σε βάλουν στο τρυπάκι της παρανομίας.

Έγραψαν κάποιοι σωτήρες - φωστήρες, να προσπαθήσουμε λέει, να αλλάξουμε τις νοοτροπίες των ανθρώπων. Πριν αλλάξεις τους άλλους πρέπει πρώτα να αλλάξεις εσύ, αφού εσύ δεν προσέχεις τον τόπο σου, πως έχεις την απαίτηση να τον προσέχει ο άλλος, εκτός και αν εσείς που γράφετε αυτές τις μεγαλοστομίες, έχετε το μαγικό ραβδάκι, μην μας το δώσετε χρησιμοποιήστε το εσείς, πρώτα όμως, να αλλάξετε τους δικούς σας χαρακτήρες.

Γράφει κάποια κυρία ότι τα στενάκια είναι σκοτεινά, αλλά φαίνεται πως δεν είδε πόσους στύλους φωτοβολταϊκών έχουμε τοποθετήσει μέσα στον οικισμό, προφανώς ούτε διάβασε πόσους έχουμε σκοπό να τοποθετήσουμε ακόμα, δεν είδε ότι από την Χάλκη έχουν φύγει η λάμπες του πετρελαίου, και δεν γνωρίζει ότι αυτά τα φώτα μπαίνουν σε σημεία που έχει Ήλιο.

Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στην έκθεση ιδεών που κατατέθηκε σαν πρόγραμμα συνδυασμού, όχι απλά μείνατε μετεξεταστέοι αλλά υποβιβαστήκατε κιόλας. Με αυτές της ανεκπλήρωτες υποσχέσεις θέλατε να αλλάξετε την Χάλκη ρεεεεεεε…; Δεν είστε απλά ανίδεοι, είστε και επικίνδυνοι και άντε για τον εαυτό σας δικαίωμά σας αλλά το νησί τι σας φταίει; Εσείς νομίζατε ότι ο κόσμος είναι σαν τα πρόβατα που βόσκουν στον ΠΟΝΤΑΜΟ και θέλατε να τα φέρετε και στην πιάτσα. Α, παρεμπίπτοντος παρακαλούνται όσοι έχουν πρόβατα στην περιοχή του ποντάμου στον μοναδικό σημείο πνεύμονα πράσινου του νησιού να τα απομακρύνουν και μάλιστα άμεσα διότι ο Δήμος προτίθεται να προμηθευτεί Ελιές, Αμυγδαλιές και άλλα δέντρα για να φυτευτούν και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν, να τα ξανά καταστρέψει. Και μην έρθετε εσείς που θέλατε να αναπτύξετε την κτηνοτροφία να διαμαρτυρηθείτε. Η κτηνοτροφία ασκείτε εκεί που είναι τα ζώα και όχι από τις καφετέριες και όχι να καταστρέφεις την περιουσία του άλλου και εσένα να μην σε νοιάζει δημοκρατικέ πολίτη του προσωπικού σου συμφέροντος.

Γράψατε για τον Βιολογικό… Την ασχετοσύνη πολλοί την ζήλεψαν, τον άσχετο κανείς, γιατί δεν μπήκατε στον κόπο να έρθετε να μας ρωτήσετε και να σας ενημερώσουμε, δίνοντας σας και όλα τα έγραφα, για να μην γίνεστε και ρεζίλι, μορφωμένοι άνθρωποι. Αφού βέβαια είχατε ξεχάσει ότι είχα αναρτήσει την απόφαση του υπουργού Χρυσοχοϊδη για την δημοπράτηση του έργου, ξεχάσατε ότι το έργο αυτό είναι μελέτη κατασκευή και μόνο τα γραφειοκρατικά θέλουν 6 μήνες, αλλά τι σας λέω τώρα, σας βάζω δύσκολα.

Γράφετε ότι θα φέρετε γιατρούς ιδιώτες, θα φέρετε δυο γιατρούς, σιγά, σιγά, παιδιά μην μου ιδρώσετε και κρυώσετε και τώρα δεν έχουμε γιατρούς, και κυκλοφορεί και πνευμονία. Μιλάτε για την μόρφωση σας, γιατί δε διαβάζετε κανένα νόμο, που μας το παίζετε, ότι τα ξέρετε όλα. Και αυτό για να σας προστατέψουμε ανίδεοι και αφήστε τις Μ……. που θέλετε και το ιατρικό απόρρητο του κάθε ασθενή να το έχετε και στον Δήμο, να βγάζετε και διαγνώσεις και να γράφετε και συνταγές. Δε σας είπε μια ψυχή πόσα πλήρωσε παλαιοτέρα ο δήμος γιατί χάθηκαν τα χρήματα των φαρμάκων; Τώρα που φτιάξαμε το Πολυδύναμο να κάνετε και καμία εγχείρηση. Σε αυτή που σας λέει αυτά να της πείτε να πάει να δουλέψει, που ξύνετε όλη την ημέρα και δουλεύει τον κόσμο.

Δεν γνωρίζετε ότι στους Δήμους έχουν καταργηθεί η Ο.Ε.Υ.; Μη με ρωτάτε τι είναι μπέστε να διαβάσετε, δεν γνωρίζετε ότι δεν επιτρέπονται οι προσλήψεις, ποιους είχατε κατά νου να βολέψετε, δεν γνωρίζετε ότι όλες οι μελέτες εγκρίνονται από την περιφέρεια; Ποιος απαγόρεψε βρε εξιχρονιστές σε οποιωνδήποτε πολίτη, και ιδιαίτερα στους νέους να έρθουν και να εκφραστούν στο Δ.Σ. του Δήμου ποιος; Θα στηρίξετε τους εκπαιδευτικούς και τους γιατρούς βεβαίως, πέστε μας και εμάς τον τρόπο, να το κάνουμε, ΝΟΜΙΜΑ όχι με λαμογιές έτσι μπράβο.

Δεν γνωρίζεται τον εξοπλισμό που έχει το σχολείο της Χάλκης και γι αυτό μιλάτε, περάσατε μια μέρα να μιλήσετε με τους δασκάλους, με τα παιδιά, αλλά δε χρειάζεται, εσείς τα ξέρετε όλα, έχετε της λύσεις τρομάρα σας. Μιλάτε για αθλητικές εγκαταστάσεις, και βοήθεια προς τους συλλόγους. Σιγά, σιγά, μην σκίσετε κανένα καλτσόν!!! Δε σας είπαν τα στελέχη σας, ότι έγινε επερώτηση στην βουλή για το γήπεδο στην Χάλκη, δεν σας είπαν ότι ο Δήμος ανελλιπώς κάθε χρόνο και βάση των εσόδων του χρηματοδοτούσε τον αθλητικό σύλλογο χωρίς να έχει υποχρέωση, δεν σας είπαν τα στελέχη σας ότι ό,τι ζήτησαν από τον Δήμο και τον Δήμαρχο τους το παρείχε, δεν σας είπαν τα στελέχη σας ότι σύλλογος που δεν έχει έδρα το Νησί της Χάλκης δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί, δεν σας είπαν τελικά πόσο ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ είναι.

Ποτέ ζητήσατε έγγραφο από τον Δήμο και δεν το πήρατε σε 10 λεπτά.

Τι να σας γράψω τώρα για το σφαγείο τι θα καταλάβετε.

Γράφετε για το βενζινάδικο, αυτό που σας λέω ότι πέρα από την ασχετοσύνη σας, χτυπάτε σε ανοικτές πόρτες.

Μου αρέσει που ξέρετε τόσο καλά τη Χάλκη, που μιλάτε για κοινόχρηστους χώρους εντός του οικισμού, και δενδροφυτεύσεις, εντός και εκτός οικισμού, μάθετε πρώτα ποιοί είναι οι χώροι που έχει ο Δήμος και μετά Έλατε να το συζητήσουμε, πληροφοριακά σας ενημερώνουμε ότι νόμιμες ιδιοκτησίες απέκτησε ο Δήμος Χάλκης, με αυτή τη Δημοτική αρχή.

Για τη μαρίνα τώρα, δεν γνωρίζετε ότι και η υφιστάμενη μαρίνα που είναι εγκατεστημένη από το 2008 την αποπληρώνει αυτή η Δημοτική αρχή και μάλιστα θα πληρώσει 72,000 ευρώ. Ακόμη, δεν γνωρίζετε τις διαδικασίες για την προμήθεια, έχετε όμως το χρόνο να μάθετε… σε πέντε χρόνια μπορείτε. Πάντως μου άρεσε αυτό με τα 3 πούλμαν, ήθελα να ήξερα τι πίνετε και δεν μας δίνετε, έλεος ακόμα γελώ!!

Γράφετε για την αφαλάτωση, δεν γνωρίζετε ότι ο Δήμος Χάλκης θα παίρνει οικονομική ενίσχυση για τα λειτουργικά έξοδα της (π.χ. ρεύμα) και με νομοθετική ρύθμιση που θα πέρασει από την βουλή θα παγιωθεί και κάθε χρόνο θα λαμβάνει τα χρήματα για τα λειτουργικά έξοδα. Συγκρίνεται την αφαλάτωση της Σύμης, με της Χάλκης. Η αφαλάτωση της Χάλκης είναι αδιοδοτιμένη, ο Δήμος Σύμης παίρνει κάθε χρόνο για την αφαλάτωση του 180.000 ευρύ αν δεν τα διαθέτει εκεί είναι δικό του θέμα, που θέλετε να κάνετε και συγκρίσεις, εδώ δεν γνωρίζετε την τύφλα σας, και έχετε και το θράσος.

Εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών.. αλλά που να γνωρίζετε. Δεν αφήστε της Μ……ς στο FB , o Δήμος έχει έτοιμη μελέτη για την Ηλεκτροδοτική αυτονόμηση του νησιού μελέτη 7.000,000 ευρώ, και ψάχνουμε την χρηματοδότηση.

Προτάσεις για τουρισμό δεν σας είπαν τα στελέχη σας ότι 3 φορές που βρεθήκαμε στον Δήμο για να συζητήσουμε, για τα θέματα του τουρισμού οξύθυμα στελέχη σας σηκώθηκαν επάνω να δείρουν άλλους παρευρισκόμενους συναδέλφους τους, και πατριώτες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσουν λύσεις στα προβλήματα, και έμπαινα εγώ ο Δήμαρχος στη μέση να τους χωρίσει, να τους χαίρεστε, βέβαια και θα προσελκύσουμε κόσμο αφού χρεώνουμε την βραδιά 290 ευρώ, και αφού ιδιωτικοποιήσαμε κομμάτι του αιγιαλού, που μας το είχε γράψει η γιαγιά μας.

Για την ανακύκλωση, γιατί δεν λέτε πρώτα στους συγγενείς σας και πείστε τους κιόλας να συμμετέχουν, και να χαλάσουν και τους στάβλους, και τα κοτέτσια, μέσα από τον οικισμό, για να φύγουν και τα τρωκτικά.Πέστε μας αλήθεια πως θα ανοίγατε το γραφείο τουρισμού στη Ρόδο για να το μάθουμε και εμείς. Όσο για τον εθελοντισμό που γράφετε, καλό πολύ καλό, δεν σας είδαμε όμως και πουθενά.

Είπαν κάποιοι ότι είμαστε χούντα, τα κακόμοιρα, αν ήμασταν χούντα εκείνοι δεν θα μπορούσαν ούτε να γράψουν. Άραγε κοίταξαν κανένα βιβλίο να δουν πόσο ταιριάζουν με τους χουντικούς.. μόνο τα μουστάκια τους λείπουν. Διαβάστε λοιπόν την δημοκρατική συμπεριφορά των πολιτικών αντιπάλων μας, πράγματι μας έβαλαν τα γυαλιά και μας έδωσαν μαθήματα δημοκρατίας, ήθους, και ύφους, αυτό πρέπει να το παραδεχτώ, και μάλιστα σκέφτομαι και να το εφαρμόσω, δεν νομίζω να τους πειράξει αφού αυτοί μας το δίδαξαν. Απειλές κατά πολιτικών αντιπάλων, χλευασμός, προς τους πατριώτες μας, απειλές χειροδικίας, ύβρεις, κατάρες, γενικά γελοιότητες. Και τώρα το ωραίο ,παρακινούσαν ψηφοφόρο που κατά τα αλλά την είχαν καλέσει και σε κοινωνική εκδήλωση να ορκιστεί στην εικόνα ότι θα τους ψηφίσει, άλλο ωραίο για να γελάσουμε, άλλη υποψήφια δημοτική σύμβουλος έλεγε σε ψηφοφόρο για να τον πείσει ψήφισε την παρατάξη μας και εγώ θα κανονίζω να έρχονται στο γραφείο κηδειών του πεθερού σου νεκροί. ΑΧ!! τι ωραία και δημοκρατικά είναι αυτά, ενώ εμείς η χούντα.. Ακούστε και αυτό, ημέρα εκλογών, οι νόμιμοι κατά τα αλλά και δημοκρατικοί πολίτες έστησαν στον προαύλιο χώρο του σχολείου που ήταν τα εκλογικά τμήματα, σε παγκάκι τα ψηφοδέλτια τους, απειλούσαν και παρενοχλούσαν όποιον κατά την άποψη τους, δεν ήταν δικός τους, αν κάποιος δεν τους ψήφιζε βωμολοχούσαν εναντίον του, ούτε σεβόμενοι την διαφορά της ηλικίας. Ακόμα, όταν απέβαλαν 2 άτομα τα αστυνομικά όργανα, συνέχισαν γαζωμένοι πάνω στα κάγκελα να βρίζουν και να απειλούν, αυτές είναι δημοκρατικές κινήσεις, φαντάζεστε να εκλεγόταν αυτή η παρατάξη.

Αφού μιλήσαμε για πολίτικο πολιτισμό μιλάμε και για πολιτικό ύφος, και ήθος κατά τα αλλά, μορφωμένοι άνθρωποι είναι, εμείς οι αγράμματοι ίσως είμαστε πιο συναισθηματικοί. Ναι ρε κύριοι, χάσατε γιατί αυτό επέλεξαν οι πατριώτες μας, μπείτε στον κόπο και πέστε ένα μπράβο, ένα απλό συγχαρητήρια, αυτό αλώστε επιβάλει και ο πολίτικος πολιτισμός, αλλά ποιός τον έχασε για να τον βρείτε εσείς. Αλήθεια που ήταν ο αρχηγός της παράταξης και γιατι δεν πήρε θέση, σε όλες αυτές τις ασχήμιες? Ένας αρχηγός πρέπει να ξεχωρίζει, και δεν μπορεί να επικαλείται ¨δεν μπορώ να τους ελέγξω,¨ και αυτό το λέω διότι τα παιδιά ήταν νόμιμα, σκεφτείτε να έκαναν και ασχήμιες δεν έπρεπε να τα προστατέψει, αυτός είναι και μορφωμένος. Ακούστε και αυτό, βράδυ εκλογών οι υποστηρικτές της παράταξης μας μετά την ανακοίνωση των εκλογικών αποτελεσμάτων άρχισαν να πανηγυρίζουν τα παλιόπαιδα, μια κυρία και μάλιστα και υποψήφια δημοτική σύμβουλος, του αντίπαλου συνδυασμού, έπρεπε να χύσει και το τελευταίο γραμμάριο δηλητηρίου άρχισε να φωνάζει, «περίδρομος να σας κόψει». Συγχαρητήρια κυρία μου, κυρία δεν είναι μόνο να το λες αλλά και να το δείχνεις, καταλάβατε τώρα με ποιους θα είχατε να κάνετε, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έλους εσάς που αντέξατε αυτά που αντέξατε από τους κατά τα αλλά δημοκρατικούς συμπολίτες μας.

Νιώθουμε ικανοποίηση που καταφέραμε σε αυτές τις εκλογές να ενώσουμε οικογένειες και άτομα που είχαν χρόνια να μιλήσουν ενώνοντας τις δυνάμεις τους εναντίον μας. Μπράβο μας!!!!

Μπορώ να γράφω για ώρες, δεν θα το κάνω και θα παρακαλούσα αυτό το μήνυμα να το εκλάβετε ότι το γράφει ο άνθρωπος, Ο Μιχάλης του ΝΟΥΡΗ και όχι ο Δήμαρχος.

Ξέρω πια ότι το κακό στο νησί το δημιουργούν 10 άτομα, και αυτό για τους δικούς τους λογούς, ξέρω ότι είναι ευτυχισμένοι μέσα στην δυστυχία τους, δυστυχώς για εκείνους είχαν το χρόνο να προσαρμοστούν, ο χρόνος τελείωσε, τα ψέματα τέλειωσαν, η Χάλκη θέλει παλικάρια, θέλει μυαλό, ψυχή και καρδιά. Θέλει ανθρώπους που να θέλουν και να μπορούν να δουλέψουν, εμείς αυτό το δείξαμε, και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Συγγνώμη αν πλήγωσα κάποιους αλλά η αλήθεια είναι πάντα πικρή. Ξέρω ότι κάποιοι θα τολμήσετε να ξεστομίσετε δέστε τι γράφει ο Δήμαρχος, δεν ντρέπεται. Είπα πιο πάνω δεν γράφω με την ιδιότητα του Δημάρχου αλλά του ανθρώπου που είναι Δήμαρχος, εκτός αν εσείς θέλατε κατά πώς φαίνετε έναν Δήμαρχο για να μιλάτε μόνο εσείς και να κάνετε κουμάντο εσείς.

Και κλείνοντας θα ήθελα να αφιερώσω ένα τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη, αυτό που λέει ΠΑΡΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ Α……..

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/5/14 16:13

    otan ena an8rwpos xamiloterou morfotikou epipedou apo ZWA prospa8ei na ekfrasi tin apopsi tou des edw poion m....a pigan kai psifisan mono gia tin sintaksei ta kanei ola re pseutomagas me to pou ton piran til ela na pioume enan kafe pareksigisi kai vlakies oi antres exoun @@ "kirie" dimarxe alla apo oti fenete esu forate fouses episis dn ginete na eisai dimarxos kai les twra milaw san an8rwpos upoti8ete oti gi auto pou eisia san an8rwpos se psifizoun gia dimarxo ektos an eistai diprosopos ante kali sintaksi loipon ekei pou teleiwnoun ta epixirimata arxizoun oi ivris kai kati teleuteo pite mas kai posa lefta dosate kai poses apiles kanate sto prosopiko tou dimou gia na sas psifisoun ante geiaaaa twra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/5/14 17:37

    ....ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.!!!!!!! ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΕΚΛΕΞΕΤΕ!!!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΜΑΚΑΚΕΣ ΟΙ ΧΑΛΚΙΤΕΣ!!!!!!!ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/5/14 18:42

    EYHARISTOUME POLI GIA TA GLIKA SA TA LOGIA OYTE M@L..K@S EINAI OUTE ZO DILADI TI THELATE ENA DIMO ME ROUSFETIA NA KANI TA HATIRIA KAI NA EINAI PARANOMOS E OHI AYTO DEN THA GINI OSO KAI NA SAS KEI PREPI NA XERIS PIOS EINAI O MIHALIS TOY NOURI KAI EKFRAZESE ETSI GIA TA LEFTA PIA LEFTA KAI PIES APILES POU KATHONTOYSAN KAI MIRAZAN PSIFODELTIA EXO APO TO EKLOGIKO KEDRO POU PERNOUN SAN O KOSMOS KAI TOUS EVRIZE O OHLOS TIS ADIPALIS PARATAXEOS SAS ARESI DEN SAS ARESI O MIHALIS TOU NOURI EINAI DIMARHOS HONEPSTE TO...OPISTODROMIKI ANTROPI TOY SIMFERONTOS KAI TIS PARTIS SAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/5/14 19:12

    sinxaritiria gia to ifos kai to ithos tou dimarxou, aytos sas axizei!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/14 23:10

    Ελληνικά δεν ξέρετε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/5/14 16:41

    γιατι ξερει αυτος απο αλληνικα
    ζωο ειναι και λαμογιο....μιζαδορος απο το νοσοκομειο που ξεκινισε μεχρι και τωρα δημαρχος..
    ενα σκασμο λεφτα μοιρασε για να βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος23/5/14 15:18

    Ta provata pou to ipostirizoun parakalw na min ekfazontai gt lene mlkies xoris tin ka8odigisi tou voskou tous ante pate koimi8ite eseis eistai pio vlakes apo autos anideoi pate dose 10 xiliarika gia na vgeite amorfotoi!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/5/14 17:00

    oti kai na lete kai na sas kei o patros einai dimarhos kai tha nai gia alla 5 hronia makari na kanane ayta pou ehi kanei aytos mesa se periodo krisis ayta pou borousan osi perasan kai fagane kala tosa hronia kai tipota den idame etsi einai opios kanei praxis peftoume na ton fame eno sta lamogia tipota dikeologimeno to fenomeno ayto giati etsi ehoume mathi stin zoi mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος25/5/14 01:04

    kala esu oti na nai les pane koimisou asto

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *