ροή ειδήσεων

Ενισχυμένη σε πολλές περιοχές η Χρυσή Αυγή

Ανησυχητική αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως στο λεκανοπέδιο Αττικής δείχνουν τα exit polls για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ σε κάποιες περιοχές -όπως ο Πειραιάς- η Χρυσή Αυγή έχει πτώση...
Χαρακτηριστική του κλίματος που διαμορφώθηκε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων exit polls , το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, Ανδρέας Παπαδόπουλος τόνισε στην τηλεοπτική του παρέμβαση στν Alpha: «Ανατριχιάζω που βλέπω ότι ένας στους έξι συμπολίτες μας ψήφισαν ένα νεοναζί υποψήφιο. Όλοι πρέπει να ανατριχιάζουμε με τις ψήφους που πήραν δύο νεοναζί υπόδικοι».

Το ακροδεξιό μόρφωμα εμφανίζει διπλασιασμό των ποσοστών του στον Δήμο Αθηναίων σε σχέση με το ποσοστό που έλαβε στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου 2012 όταν ειχε λάβει 7,81% στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τα exit polls το ψηφοδέλτιο του Ηλία Κασιδιάρη -υποψηφίου της ΧΑ για το δήμο Αθηναίων- εμφανίζει ποσοστά μεταξύ 14% και 17%.

Στην Περιφέρεια Αττικής, στις εθνικές εκλογές του Ιουνίου του 2012 το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου είχε λάβει 7,9%. Σήμερα, σύμφωνα με τα exit polls ο συνδυασμός της ΧΑ για την Περιφέρεια Αττικής υπό τον Ηλία Παναγιώταρο εμφανίζεται να συγκεντρώνει ποσοστό από 9 μέχρι 11%.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/5/14 10:03

    Μου αρέσει που έλεγαν ότι στην Αθήνα με τον Κλασιδιάρη θα έπαιρναν το Δήμο ή το λιγότερο θα πήγαιναν και στο 2ο γύρο. Ότι ο Καμίνης δεν έχει ελπίδα και άλλα τέτοια γελοία. Απεδείχθη βέβαια ότι γελοίοι ήσαν οι ίδιοι, όσο επίσης και αλαζόνες. Και με το καλύτερο τους στέλεχος. Στην υγειά σας λοιπόν γελοίοι τραμπούκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/5/14 15:42

    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ?ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΧΑ..... ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΜΕ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/5/14 19:38

    ΤΟ ΔΟΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΝΥΣΗΧΗΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ......
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΕΛΕΙΨΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΤΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *