ροή ειδήσεων

ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ !!

Θεομηνία με ακραία καιρικά φαινόμενα αναμένεται στην χώρα μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. ..

Όσες φορές έχουμε αναφέρει σε άρθρα μας για θεομηνίες, πραγματικά τα φαινόμενα ήταν ιδιαίτερα ακραία σε πολλές περιοχές με πλημμύρες και διάφορες άλλες φυσικές καταστροφές.

Πιο συγκεκριμένα, σε όλη την Ελλάδα πλην της δυτικής χώρας, προβλέπονται μέσα στο Σαββατοκύριακο, ισχυρά καιρικά φαινόμενα, με καταιγίδες, αστραπόβροντα, χαλάζι, έντονες βροχοπτώσεις, δυνατούς ανέμους και υδροστρόβιλους σε τμήματα του Αιγαίου πελάγους.

Κατά την διάρκεια του Σαββάτου, ακραία καιρικά φαινόμενα προβλέπονται στην Θράκη αλλά και σε όλο το Αιγαίο πέλαγος. Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα το μεσημέρι. Το απόγευμα και το βράδυ του Σαββάτου, προβλέπονται καταιγίδες και βροχές και στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.

Την Κυριακή, ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες της ημέρας, στην Ήπειρο, την Μακεδονία, την Θράκη, το ανατολικό Αιγαίο, την Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία. Το απόγευμα τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στην Μακεδονία.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *