ροή ειδήσεων

Βαλάντης: Θα γίνει μπαμπάς για τρίτη φορά από διαφορετική γυναίκα - βιντεο

Όσα αποκάλυψε για τη νέα του σύντροφο

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Καλά» βρέθηκε καλεσμένος ο Βαλάντης και και μοιράστηκε... με την Ιωάννα Λίλη πράγματα για την προσωπική του ζωή, ενώ δεν δίστασε να σχολιάσει τα talent shows αλλά και το «φαινόμενο» Παντελής Παντελίδης.

«Ο γιος μου είναι 10,5 χρονών, η κορούλα είναι 2,5 και τώρα περιμένουμε και το τρίτο... Τρίτεκνος, αλλά δυστυχώς με τρεις διαφορετικές γυναίκες», αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής, τονίζοντας πως ο ίδιος ζήτησε να μην μάθει το φύλο του τρίτου παιδιού.

Όσο για τη νέα του σύντροφο, ο ίδιος δήλωσε πολύ ευτυχισμένος στο πλευρό της, επεσήμανε πως δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο, ενώ άφησε να αιωρείται το ενδεχόμενο να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αναφορικά με τα talent shows για μικρά παιδιά, όπως το «Τhe Voice Kids» του ΑΝΤ1 και το «The music school» στο MEGA, που θα ξεκινήσουν σύντομα, ο Βαλάντης ξεκαθάρισε ότι δεν θα άφηνε τον 10χρονο γιο του να δηλώσει συμμετοχή τώρα, αλλά θα του το επέτρεπε να συμμετέχει σε ένα talent show όταν μεγαλώσει.

Τέλος, για τον Παντελή Παντελίδη δήλωσε: «Δεν είναι τυχαίος. Είναι από τα παιδιά από τα οποία ξεχωρίζω σαν συνθέτη και σαν στιχουργό. Είναι ένας τραγουδοποιός που λέει πολύ καλά τα τραγούδια του, μ’ αρέσουν πάρα πολύ τα τραγούδια του, και μακάρι να συνεχίσει έτσι».

Δείτε το βίντεο

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *