ροή ειδήσεων

Έλεος πια με την αδιαφορία των κοινοτήτων για τα σχολεία μας!!

Αναγνώστης:

Στο νηπιαγωγείο Παστιδας τα χόρτα στον προαύλιο χωρο του σχολείου εχουν φτασει... στο 1.50 μετρο αν σκεφτεί κανεις οτι το υψος ενος εξάχρονου παιδιού κατα μέσο ορο ειναι το 1.20 μ. φανταστείτε για τη κατάσταση αναφέρουμε, με αποτέλεσμα τα παιδια να μην μπορούν να βγουν να παιξουν!!!! Έπειτα απο εκληση της υπευθύνου του νηπιαγωγείου και των γονέων στον προεδρο της κοινότητας να ερθει καποιος να καθαρίσει το χωρο, τα χορτα εξακολουθούν να υπάρχουν και να θετουν τα μικρά παιδιά σε κινδυνο!!! η απάντηση του κοινοτάρχη ηταν οτι ο υπάλληλος που ειναι αρμόδιος ηταν σε αδεια!!!! και του θετω το ερώτημα ποσο καιρό ειχε αδεια που τα χορτα κατάφεραν και εφτασαν στο 1.50 μετρο??? Επισης ακριβώς διπλα απο το νηπιαγωγείο στεγάζεται ενας παιδότοπος ακρως ακατάλληλος για παιδιά αφου οι κουνιες ειναι σπασμένες και ο χωρος ειναι γεμάτος περιττώματα σκυλων!!!!! Και σας ρωτω και παλι κυριε προεδρε της κοινότητας εαν ενα παιδι χτυπησει στον παιδοτοπο ( ο θεος να τον αποκαλέσει ετσι ) ποιος θα ειναι ο υπεύθυνος??? μιλάμε λοιπόν και στις περιπτωσεις για έκθεση ανηλίκου σε κινδυνο απο αμελεια!!!!!!!!!Να ευχεστε να μην παθει καποιο παιδι ατυχημα! Και εμεις με την σειρα μας σαν γονεις που προστατεύουν τα παιδια τους απο καθε κίνδυνο θα προβούμε σε καταγγελια κατα παντως υπευθυνου !!!!!!!!!
Υ.Γ.
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΣΤΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΘΕΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!
ΕΛΕΟΟΟΣΣΣΣΣ!!!!!!
(εικόνα αρχείου)

Σχόλια

  1. Ανώνυμος12/5/14 19:04

    Ποτε επιτέλους θα παψουμε να μιξοκλαιμε σαν κοριτσακια ? Γιατι δεν πατε ολοι οι γονεις των μαθητων του σχολείου το Σάββατο να καθαρίσεται το σχολείο παρα κανεται μόνο παράπονα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/14 21:22

    Γιατί να πάνε οι γονείς καλέ μου άνθρωπε αφού η κοινότητα έχει υπαλλήλους που κάθονται γιατί να μην τρέξουν αυτοί που πληρώνονται αλλά εκτός αυτού το συγκεκριμένο νηπιαγωγείο έχει πάμπολλα προβλήματα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *