ροή ειδήσεων

Θα έπρεπε να ντρέπεστε Στρατηγέ που υπηρετήσατε και την πατρίδα!

Βεβαίως και δεν φοβόμαστε μήπως μας «κατσικωθούν» τίποτα στρατηγοί ξαφνικά και χτυπήσει το πρωί η πόρτα μας αλλά δεν θα είναι ο γαλατάς, ωστόσο, είναι μεγάλη ξεφτίλα... να ασχολούμαστε εν έτει 2014 με κάτι τύπους που μέχρι πρότινος είχαν το εθνόσημο στο στήθος και τώρα έβαλαν την σβάστικα των ναζί.

Βεβαίως και δεν φοβόμαστε μήπως μας «κατσικωθούν» τίποτα στρατηγοί ξαφνικά και χτυπήσει το πρωί η πόρτα μας αλλά δεν θα είναι ο γαλατάς, ωστόσο, είναι μεγάλη ξεφτίλα να ασχολούμαστε εν έτει 2014 με κάτι τύπους που μέχρι πρότινος είχαν το εθνόσημο στο στήθος και τώρα έβαλαν την σβάστικα των ναζί.

Ο λόγος φυσικά για τον αντιστράτηγο εν αποστρατεία και υποψήφιο με τη Χρυσή Αυγή, Ελευθέριο Συναδινό ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για να μας εξηγήσει το λόγο που έγινε χρυσαυγίτης και να μας πει γιατί τα δικά του τα στερνά θα τιμήσουν τα πρώτα. Δεν ξέρουμε αν έχει κάνει καλή δουλειά ως στρατιωτικός, αν εκπαίδευσε σωστούς Έλληνες και αν τίμησε την ελληνική σημαία στην οποία ορκίστηκε. Μπορεί και να το έκανε. Άλλωστε, πολλοί είναι εκείνοι που ενώ ορκίστηκαν στην πατρίδα την πρόδωσαν, πολιτικοί και στρατιωτικοί.

Όμως θα έπρεπε να ντρέπεται ο κ. Συναδινός που υποτίθεται ότι ορκίστηκε πίστη στα ιδανικά της δημοκρατίας να περνά στις τάξεις ενός φασιστικού κόμματος που είναι εχθρός της δημοκρατίας. Ένα κόμμα καθαρά ανθελληνικό, αντιχριστιανικό, ρατσιστικό και εγκληματικό με αυτό τον κύριο αντιστράτηγο να του δίνει το άλλοθι που θέλει ο Κασιδιάρης και η παρέα του.

Μας ενημερώνει λοιπόν ο κ. Συναδινός ότι η Χρυσή Αυγή είναι «το μοναδικό κόμμα με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν αντιστέκεται απλώς, αλλά μάχεται και πολεμά. Δεν αποκρύπτει το πραγματικό του πρόσωπο για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και να γίνει αρεστό. Δεν έχει αλλοιωθεί από την διεφθαρμένη πολιτική συντεχνία. Έχει ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις».

Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο εν λόγω κύριος. Ότι έχει ξεκάθαρες θέσεις, αυτές του φασισμού, του νόμου της νύχτας και των τραμπούκων. Αλλά από πού κι ως που πατριωτικό κόμμα η Χρυσή Αυγή; Από πού κι ως που προάγει το ελληνικό πνεύμα, τον αρχέγονο ελληνικό πολιτισμό και την ορθοδοξία;

Δεν έχει μάτια και αυτιά ο κ. Συναδινός να διαβάσει και να ακούσει για τις θέσεις των Χρυσαυγιτών; Δεν ξέρει για τον δωδεκαθεϊσμό, για τις τελετές μύησης σε κάποιους άγνωστους θεούς; Δεν έχει ακούσει για τον Καιάδα και τα κηρύγματα μέσω των τραγουδιών του; Του παραθέτουμε ένα τραγούδι του κ. αντιστράτηγου για να δει με ποιους έχει να κάνει παρέα. Είναι στίχοι του τραγουδιού “Extreme Unction” του συγκροτήματός του Naer Mataron:

"Οι εκκλησίες μπορεί να αποφασίζουν τι θα συμβεί με τον άνθρωπο στον άλλο κόσμο

Σε αυτό τον κόσμο, εμείς, η Τάξη του Black Metal θα αποφασίσουμε για τον λαό μας.

Διανοητικά ανεπαρκείς, αμβλυμένοι, λένε:

«Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…».

Δεν θα ήταν ωραίο,

αν όλοι πήγαιναν στον παράδεισό τους,

αυτόν που διακηρύχθηκε από τη γαμημένη Χριστιανική Εκκλησία;

Μέσα στον παράδεισό τους θα βρούμε άσχημες και ηλίθιες γυναίκες.

Για πάνω από μισό εκατομμύριο χρόνια ο Θεός καθόταν

και έβλεπε τους ανθρώπους να βγάζουν ο ένας το μάτι του άλλου.

Τότε μόνο είχε την περίφημη ιδέα

να στείλει τον μπάσταρδο υιό του, τον γαμημένο Ιησού Χριστό.

Μα τώρα ο διάβολος υπερισχύει.

Αυτό το πράμα είναι ανοησία.

Θα αφήσουμε την εκκλησία να σαπίσει σαν το χέρι που έχει γάγγραινα.

Και πάνω στους βωμούς θα σφάξουμε τους ηλίθιους και τους κουτσομπόληδες.

Το πιο υγιές κομμάτι της Νεολαίας θα είναι μαζί μας.

Ο θεριστής με το δρεπάνι του θα ωριμάσει τη νέα συγκομιδή σωστά.

Καμένα, ακρωτηριασμένα, τα εκατομμύρια των προγόνων μας

Υπό τους χριστιανικούς ψαλμούς αγάπης

Θα εκδικηθούμε… Διψάμε για αίμα!"

Δεν έχει διαβάσει για τους φλογερούς λόγους υπέρ του τραγόμορφου θεού και του Εωσφόρου; Να του στείλουμε εμείς τα κείμενα του Μιχαλολιάκου για να ενημερωθεί. Για να έχει κάτι να διαβάσει του παραθέτουμε το εξής κείμενο που γράφτηκε το 2008 και έχει τίτλο «Ιουδαιοχριστιανική συνομωσία»:

"Ο χριστιανισμός είναι μια θρησκεία που προήλθε από τις ερήμους της Μέσης Ανατολής και πηγάζει από τον Ιουδαϊσμό όπως ακριβώς και το Ισλάμ. Αυτό που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει είναι ότι υπήρξε μια ειρηνική μετάβαση από την αρχαία θρησκεία στον χριστιανισμό κατά τα τελευταία χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ότι ξαφνικά ο λαός μαζικά ανακάλυψε τον μοναδικό «αληθινό» θεό της αγάπης και την χριστιανική «αλήθεια» και έτσι προσηλυτίστηκε στον χριστιανισμό. Δεν είναι όμως καθόλου έτσι. Ο χριστιανισμός επεβλήθη βιαίως. Οι Έλληνες και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι δεν παραδόθηκαν στον χριστιανισμό αναίμακτα. Χρειάστηκε να σφαγιαστούν τα δύο τρίτα της Άριας Ευρώπης πριν οι λαοί της υποκύψουν τελικά στη νέα θρησκεία."

Και καλά αυτά δεν τα είδε ο κ. Συναδινός. Δεν έχει δει και δεν έχει ακούσει για τους ύμνους στον Χίτλερ, τον μεγάλο ηγέτη; Δεν έχει δει να χαιρετούν ναζιστικά; Τους αγκυλωτούς σταυρούς δεν τους έχει δει ποτέ;

Ντροπή σας κύριε αντιστράτηγε που μιλάτε για τα σαθρά πολιτικά κόμματα και την ίδια ώρα φωτογραφίζεστε με τον Χαστουκιάρη. Ντροπή σας που υπηρετήσατε με την ελληνική σημαία στο στήθος και τώρα ανέχεστε τους ναζιστές. Αν δεν είναι άγνοια τότε είναι ανοησία ...

Διαβάστε το μήνυμα του αντιστράτηγου για να καταλάβετε:

Η Πατρίδα μας βρίσκεται εδώ και καιρό σε μία κρίσιμη στιγμή της Iστορίας της. Η πολιτική που ακολουθήθηκε, επηρεασμένη κατά το πλείστον από προσωπικές φιλοδοξίες και παιχνίδια εξουσίας, έχει οδηγήσει τη Χώρα μας σε μία δυσμενή κατάσταση από την οποία οι Έλληνες επιθυμούν να εξέλθουν, αλλά οι ιδιοτελείς πολιτικοί μας έχουν διαφορετική κατεύθυνση.

Η στρατιωτική επιστήμη μου δίδαξε ότι μόνο με επιθετικό πνεύμα επιτυγχάνονται αποφασιστικά αποτελέσματα. Έτσι, αδυνατώντας να μείνω αμέτοχος στην παθητική πολιτική ζωή του τόπου μας και ενστερνιζόμενος το χρέος μου απέναντι στις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων αποφάσισα να εμπλακώ με τα κοινά.

Ως Αξιωματικός δεν επέτρεψα στον εαυτό μου κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής μου ζωής να εκφράσω τις όποιες κομματικές μου πεποιθήσεις, πολλώ δε μάλλον με πράξεις ή λόγια να επηρεάσω ένα από τα πιο υγιή και ζωτικά όργανα της κοινωνίας μας, το Στρατό. Στην παρούσα στιγμή, ως απόστρατος, έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ γι’ αυτό που πάντα πίστευα, το καλό της Πατρίδας, σ’ ένα διαφορετικό πεδίο.

Η συνεργασία μου με τη Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος. Αποτελεί το μοναδικό κόμμα με έντονα τα αισθήματα του Πατριωτισμού, του Ελληνικού Πνεύματος, του αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού και της Ορθοδοξίας. Είναι το μοναδικό κόμμα που δεν αντιστέκεται απλώς, αλλά μάχεται και πολεμά. Δεν αποκρύπτει το πραγματικό του πρόσωπο για να ξεγελάσει τον Ελληνικό λαό και να γίνει αρεστό. Δεν έχει αλλοιωθεί από την διεφθαρμένη πολιτική συντεχνία. Έχει ξεκάθαρες και ουσιαστικές θέσεις.

Δεν είναι, δε, τυχαίο ότι, όλα τα σαθρά πολιτικά κόμματα είναι ενωμένα εναντίον του και αδυνατώντας να αντιμετωπίσουν τη δυναμική του προσπαθούν να το συσχετίσουν με ανυπόστατες και αναπόδεικτες εγκληματικές δραστηριότητες.

Πεποίθηση μου είναι ότι, από τη στιγμή που γίναμε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ηθελημένα εκχωρήσαμε κυριαρχικά μας δικαιώματα σε άλλες Χώρες, πρέπει να δώσουμε τη μάχη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προασπιζόμενοι τα Εθνικά μας συμφέροντα. Η δική μου μάχη, από τη στιγμή που ο Ελληνικός λαός το αποφασίσει, θα είναι αντίστοιχη και ανάλογη με το Πνεύμα που ανέπτυξα κατά τη διάρκεια στης στρατιωτικής μου ζωής στον χώρο των Ειδικών Δυνάμεων, δυναμική και αποφασιστική. Όχι παθητική, μετριοπαθής ή ανύπαρκτη όπως γίνεται από τους πολιτικούς μας μέχρι τώρα.

Πρέπει να δείξουμε στα υπόλοιπα Έθνη ότι διαθέτουμε αξιοπρέπεια, ήθος, Εθνική ομοψυχία και υπερηφάνεια, αλλά και στόχους που είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε. Στόχους που αφορούν στην ενδυνάμωση της πολιτικής βούλησης έναντι των οικονομικών συμφερόντων, στην ισχυροποίηση του Έθνους έναντι της παγκοσμιοποίησης, στην αντιμετώπιση των Χωρών ως Εθνικών οντοτήτων και όχι ως εκμεταλλεύσιμων επιχειρήσεων.

Σε αυτή τη μάχη σας καλώ να γίνετε αρωγοί και όλοι μαζί να δώσουμε στη Χώρα μας τη θέση και την αξία που πρέπει να έχει.

Ελευθέριος Σ. Συναδινός
Αντιστράτηγος ε.α.
http://www.antinews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/5/14 05:38

    Αν τελειωσες,τραβα και το καζανακι.Και να ξερεις οτι μονο αυτοι που υπηρετησαν την πατριδα την αγαπανε κιολας.Τα υπολοιπα λαμογια που ουτε καν πηγαν στον στρατο δεν δικαιουνται να μιλανε για πατριδα.Γεια σου στρατηγε.Αντε να τους δειξουμε τι σημαινει να εισαι αντρας και Ελληνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/14 08:28

    καλα τα λογια και η θεωρια ,ομως αλλος εχει το ονομα και αλλοι που κυβερνανε σημερα εχουν τη χαρη ,γιατι για τον "δημοκρατικο" φασισμο που ολοι ζουμε σημερα με 5000+ αυτοκτονιες ΕΛΛΗΝΩΝ κουβεντα.....αντιστρατηγε ετσι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/5/14 08:29

    Σε λιγο θα πουν οτι υπηρετησε στα SS μαζι με τον Χιτλερ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/5/14 08:47

    XAXXAXA,POSO GELOIOI EISTE.....TSOYZEI POY KATEBAINOYN POLITES STOYS OPOIOYS DEN THA MPOREITE NA LETE OTI EINAI AMORFOTOI E?????MPRABO STON STRATHGO.ZHTO H XRYSH AYGH!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/14 21:49

      Το να μην ξέρει κανείς τίποτα δεν είναι ποτέ τόσο φοβερό και τόσο κακό, ενώ όταν η πείρα και η πολυμάθεια δεν συνοδεύεται από την καλλιέργεια της ψυχής, τότε γίνεται επικίνδυνη. Πλάτων

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/14 08:59

    Νιώθω τόσο έντονη την επιθυμία να ΕΚΔΙΚΗΘΩ όχι αυτούς ΜΟΝΟ που μου εκλεψαν τον πλούτο μου, την αξιοπρέπειά μου και το μέλλον των παιδιών μου, αλλά και τους παρατρεχάμενούς τους δημοσιογράφους μετα των αφεντικών τους, που «έστηναν» επι 40 χρόνια την επιχείρηση να με κοιμίσουν με τις στημένες συζητήσεις και ντιμπέϊτ γραβατομένων μαϊμούδων…ΟΥ..να μου χαθείτε γομάρια. Ασπιρίνες να τα πάρετε τα πολλά λερωμένα λεφτά σας.
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!!!!!

    ΑΧΙΛΛΕΥΣ Ο ΚΑΛΥΔΝΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/5/14 09:02

    «Πριν ψήφισεις, λάβε υπ' όψιν σου :
    1. Φορολογία από το πρώτο ευρώ.
    2. Σύνταξη 360 ευρώ.
    3. Βασικός μισθός 580 ευρώ μεικτά.
    4. Κομμένα δώρα.
    5. Κομμένα φάρμακα και περίθαλψη – Διάλυση της Δημόσιας Υγείας.
    6. Χαράτσια και νέοι φόροι.
    7. Ανεργία που θα φτάσει στο 50%.
    8. Τα εργοστάσια που δεν υπάρχουν .
    9. Οι θέσεις εργασίας που δεν υπάρχουν και οδηγούν τα παιδιά μας σε ένα μέλλον δίχως αύριο.
    10. Επιδόματα πείνας αντί για μισθολογικές απολαβές
    Τώρα ξέρεις τι πρέπει να ψηφίσεις και μην φοβάσαι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/5/14 09:14

    ΠΟΙΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???ΠΟΙΟ ΦΙΛΟΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΛΙΑΔΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ???ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ...ΨΗΦΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!!!!
    http://www.xryshaygh.com/assets/files/ideologia.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/5/14 09:46

    Θλίβομαι που είμαι Ροδίτης και όπως σχεδόν όλοι, το ψωμί που τρώμε προέρχεται κατα 80% απο τον τουρισμό (όσο ψωμί μας απέμεινε πριν μας το φάνε οι πολιτικαντηδες, και οι παρατρεχάμενοι τους), και πάλι όμως, ενώ τρώμε απο "ξένους" (τουριστες) εκτρέφεται η ξενοφοβία μέσω της Χρυσής Αυγής , λες και το να διώξουμε τους μετανάστες θα λύσει όλα μας τα προβλήματα και θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας..?Μπράβο, δηλάδή το "εξω οι ξένοι" ειναι η λύση στην ανεργία, τα κλεμμένα λευτα απο πολιτικους και τισ οικογενειες τους, και κάθε τεμπέλη δημοσιο υπάλληλο, κάθε κακη πολιτική σε σχέση με την διατήρηση του πολιτισμού της χώρας μας.. και για αυτα δηλαδή οι ξένοι φταίνε?

    Οι μετανάστες , υπο ακροδεξιάς κυβερνησης (βλεπε Σαμαρα), μπήκαν στην Ελλάδα, και σίγουρα πολλές φορες όχι απο επιλογή.

    Στην Ρόδο λοιπόν με πλυθησμό απο οικογένεις με μητέρα απο Σκανδιναβία ή Αγγλια απο το ελληνικό καμάκι του 70 , είμαστε ρατσιστές και ξενοφοβικοί? Σιγουρα πρέπει να υπαρξει μια λύση για το μεταναστευτικό, αλλα δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα, ούτε θα γίνουμε εμείς καλύτεροι αν διώξουμε τους ξένους.

    ¨Ελληνες ήταν αυτόι που μασ έφεραν σε αυτην την αθλια κατάσταση, μη ξεχνιόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/14 15:53

      Η Χ.Α. ΛΕΕΙ ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΟΥΤΕ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΟΥΤΕ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/5/14 19:13

      να προσθεσω και εγω,η χρυση αυγη οτα λεει εξω οι ξενοι ενοει εξω οι ξενοι τοκογλυφοι του μνημονιου!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2/5/14 19:27

      και ο μπαρμπαρουσης ειναι παντρεμενος με ξενη,αυτο σημαινει οτι η χρυση αυγη ειναι ξενοφοβικη;η χρυση αυγη λεει το αυτονοητο οσοι μεταναστες δεν εχουν νομιμα χαρτια και ειναι χωρις δουλεια να γυρισουν πισω στις πατριδες τους και αυτοι ειναι 2 εκατομυρια τι να τους κανουμε εδω χωρις δουλειες να τους εχουμε εδω να κλεβουν;και να τους πληρωνει ο ελληνας φορολογουμενος στα κεντρα κρατησης λαθρομεταναστων;

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος2/5/14 19:40

      ελα ρε φιλε μην το παιρνεις ετσι!οταν ειχαμε την χουντα του παπαδοπουλου τοτε αρχισε να ερχετε ο τουρισμος οργανωμενα,και η χρυση αυγη εχει τα πρωτυπα της χουντας σε θεματα τουρισμου,φοβηθικαν τοτε οι τουριστες να ερθουν που ειχε χουντα;

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος2/5/14 09:50

    Και ποιός έχει υπηρετήσει την πατρίδα στο στρατο? Ο Μιχαλολιάκος? Οι υπόλοιποι αγράμματοι βουλευτές της Χ.Α.? Για ψάξτε λίγο το θέμα, ΟΥΤΕ αυτοί δεν έχουν πάει. Γερμανοτσολιάδες είστε και φένεστε.

    Αμάσητη την θέλουμε την τροφή μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/5/14 15:52

      ΧΑΧΑΧΑ....ΑΙΜΑ,ΤΙΜΗ,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/5/14 16:04

      ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ,ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ΄ΣΤΕ....ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΑΚΙΑ.
      http://www.fimes.gr/2012/07/ilias-kasidiaris-strato/comment-page-1/

      http://www.eglimatikotita.gr/2012/05/blog-post_1555.html#.U2OXp6L_jFJ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/5/14 12:50

    Ξεχασανε να αναφερουν και κατι ακομα που το ειπε ο Βασιλης Λεβεντης πριν λιγες μερες, οτι ειναι και σατανιστες! Και για να μην ξεχνιομαστε, Χρυση Αυγη και με τα τεσσερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/5/14 14:11

    Εσυ φιλε που εχεις το θρασος και μιλας για το Στγο που πηγε στη Ενδοξη Χρυση Αυγη. Τιμη του και καμαρη του. 1974 μηδενικο εξωτ. χρεος. Η ΜΟΜΑ που ειναι? την μετεφεραν στο Μπομπολα? Ο Γ. Παπαδοπουλος πεθανε στη ψαθα. Ο αδελφος Καραμανλη πως εγινε εφοπλιστης? Παντως τα λισταρχια απο Τζοχατζοπουλο και βαλε καποιες ντουζινες αρχικλεφτες με κουστουμια. η Χ. Α. δεν εχει καμια μα καμια σχεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/5/14 16:41

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/5/14 17:25

    ευτυχώς που μας δείχνετε τους υποψήφιους γιατί βαριέμαι να μπαίνω στο site της Χ.Α.
    ΈΡΧΕΤΑΙ Η ΏΡΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΊΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/5/14 19:18

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ Χ.Α ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΟ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΤΟΥ ........ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΩΝ 200 ΕΥΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ " Ν Ε Ρ Ι Τ " ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ) ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ 30-50 ΕΥΡΩ ΜΕΣΩ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΆΣΙΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ?????ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΤΡΕΛΛΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ " ΕΠΑΜ"......ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ "ΚΕΦΑΛΑ".....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος2/5/14 21:56

    Τα κράτη καταστρέφονται όταν δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τους σπουδαίους από τους ασήμαντους. Αντισθένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/14 20:06

      Ο " ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ" που τα έγραψε τα του "δημοσιεύματος" δεν μας είπε ,
      πήγε στο στρατό , ή το έπαιξε τρελός ?
      Ο καθένας σε δημοκρατίες εντάσεται όπου θέλει.
      Αυτός θα κάνει κριτική ?
      Για τους κομμουνιστές του ΚΚΕ που πιστεύουν στον Στάλιν τι έχει να πεί?

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *