ροή ειδήσεων

Πανελλήνια έκθεση χειροτεχνίας στην Κρεμαστή Ρόδου

Ανοιχτή πρόσκληση στους επαγγελματίες χειροτέχνες και αγροτικούς παραγωγούς και εμπόρους να συμμετάσχουν στην 49η Πανελλήνια Έκθεση Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής, απευθύνει η διοργανώτρια εταιρεία Artion Conferences....

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου στην Κρεμαστή της Ρόδου και για 49η συνεχή χρονιά θα αναδείξει την ελληνική χειροτεχνία, συμβάλλοντας στην ενίσχυση των εκπροσώπων της, ενώ βιοτεχνικά είδη και προϊόντα αγροτικής οικονομίας, τίθενται επίσης στο προσκήνιο, προς ενίσχυση της τοπικής παραγωγής και οικονομίας.

Σημειώνεται ότι η έκθεση που αποτελεί μια από τις αρχαιότερες της χώρας και διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό και Φιλανθρωπικό Σύλλογο Κρεμαστής «Παναγία η Ελεημονήτρια» σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου και τη Δημοτική Κοινότητα Κρεμαστής, φιλοξενείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον Ανθόκηπο της Δημοτικής Κοινότητας Κρεμαστής και υποδέχεται κάθε χρόνο, χιλιάδες τουριστών και στοχευμένων επισκεπτών.

Στόχος της 49ης Πανελλήνιας Έκθεσης Χειροτεχνίας και Αγροτικής Οικονομίας Κρεμαστής είναι η προβολή τοπικών προϊόντων χειροτεχνίας, Λαϊκής Τέχνης και Αγροτικής Οικονομίας, με έμφαση στην ανάδειξη καινοτομιών. Παράλληλα, η έκθεση θα εστιάσει στις διεθνείς συμμετοχές, τόσο σε επίπεδο εκθετών, όσο και επισκεπτών. Άλλωστε, βασικό χαρακτηριστικό γνώρισμα των συμμετεχόντων και επισκεπτών της έκθεσης, αποτελεί ο συνδυασμός τουριστικής διαμονής στο σμαραγδένιο νησί των Ιπποτών, και κοινού ενδιαφέροντος γύρω από τα εξαιρετικά δημιουργήματα χειροτεχνίας και αγροτικής οικονομίας.

Η έκθεση είναι ανοιχτή προς το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών του Δεκαπενταύγουστου και των Εννιάμερων, από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου 2014.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης: www.handicrafts-expo.gr, www.handicrafts-expo@artion.com.gr ή στο τηλέφωνο: 2310/250926.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *