ροή ειδήσεων

Κως: Σπείρα χτυπούσε από μοναστήρια έως... νηπιαγωγεία

Εδώ και ένα χρόνο

Επτά Έλληνες λήστευαν ό,τι βρισκόταν στο δρόμο τους - Ηλικίας από 18 έως 24 ετών οι δράστες, ανάμεσά τους και δύο κορίτσια...

Δεν έκαναν… διακρίσεις στους στόχους τους οι επτά νεαροί –ανάμεσά τους και δυο γυναίκες - που είχαν γίνει πραγματικός εφιάλτης στην Κω. «Χτυπούσαν» ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, από αυτοκίνητα λουομένων, καταστήματα και σπίτια ως μοναστήρια, ξενοδοχεία και νηπιαγωγεία!

Από τον Ιούνιο του 2013, η επταμελής σπείρα είχε διαπράξει συνολικά τουλάχιστον 38 διαρρήξεις και κλοπές σε διάφορες περιοχές του νησιού, αλλά οι έρευνες της Ασφάλειας συνεχίζονται για τη διαλεύκανση και άλλων περιπτώσεων. Οι επτά Έλληνες από τους οποίους τρεις 20χρονοι, ένας 24χρονος, μια 21χρονη, ένας 21χρονος και μια 19χρονη, εντοπίστηκαν μετά από μεθοδική έρευνα αλλά δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου.

Στην κατοχή του 24χρονου και της 19χρονης οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια τηλεόραση που προέρχονταν από τις κλοπές που είχαν διαπράξει. Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος και των επτά, υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *