ροή ειδήσεων

Καμμένος: Αποκαλύφθηκε ο χρηματοδότης του Ποταμιού

Στο νομό Τρικάλων βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε δήλωσή του στάθηκε στα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Το ΠΑΡΟΝ» για τον χρηματοδότη του «Ποταμιού»...

«Σήμερα η εφημερίδα «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. Αποκαλύπτει ότι εκείνος ο οποίος ερευνάται από τη δικαιοσύνη για την εμπλοκή του με τα cds για το ΤΤ, ο φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, που συνέτρωγε μαζί του πριν τις μεγάλες αποφάσεις για την οικονομία της χώρας, ο Θεόδωρος Μαργέλλος ή Ντορής Μαργέλλος είναι και χρηματοδότης του νέου κόμματος. Το Ποτάμι.
Η σχέση του με τον Γιώργο Κύρτσο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας δείχνει ότι εδώ υπάρχει μια απόλυτη διαπλοκή, συγκάλυψη, μεταξύ των παλαιών κομμάτων, των κομμάτων που μας οδήγησαν στο μηχανισμό στήριξης που υποστηρίζουν τα μνημόνια και με εκείνους που ετοιμάζουν τις αυριανές πατερίτσες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα παραμείνουν απέναντι τους. Ας συνεχίσουν να υποβάλλουν αγωγές, και να εκβιάζουν μέσω των δικαστηρίων. «Θα ενώσουμε τον ελληνικό λαό και αυτή η συμμορία θα καταδικαστεί, στις 25 Μαΐου », ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.
Πηγή: ysterografa.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *