ροή ειδήσεων

Εργοδότης σακάτεψε στο ξύλο την υπάλληλο που έμαθε το ''ένοχο'' μυστικό του - Στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα!

Σάλος στην πόλη από την άγρια επίθεση του ιδιοκτήτη αρτοβιομηχανίας σε μία γυναίκα - Διαβάστε γιατί έγινε έξω φρενών...


Με το πιο ανάλγητο πρόσωπο της εργοδοσίας ήρθε αντιμέτωπη μία υπάλληλος αρτοβιομηχανίας στην Πάτρα, καθώς ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της επιχείρησης αρχικά την έβρισε χυδαία ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε ακόμα και να την χτυπήσει στο κεφάλι!

Πέρα από το πρωτοφανές περιστατικό, το οποίο αναδεικνύει τον οξύθυμο χαρακτήρα του εν λόγω επιχειρηματία, ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο λόγος που τον ώθησε να προβεί στις συγκεκριμένες πράξεις. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τετάρτης (14-05-2014) έξω από την πόρτα ενός εργαστηρίου της επιχείρησης.

Η υπάλληλος, λογίστρια, κρατούσε κάτι φακέλους στα χέρια της όταν ο ένας εκ των δύο ιδιοκτήτων της εταιρείας, άρχισε να την βρίζει χυδαία και να της ζητά επίμονα να του παραδώσει κάποια οικονομικά στοιχεία. Όταν η υπάλληλος αρνήθηκε, τότε το «αφεντικό» της δεν δίστασε να αρπάξει μια σακούλα στην οποία υπήρχαν φρατζόλες ψωμιού και να αρχίσει να την χτυπάει σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Στη συνέχεια μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, παράτησε την σακούλα και ξεκίνησε να την χτυπά με τα χέρια του, τραυματίζοντάς την στον λαιμό και στο κεφάλι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού, παρών ήταν και ο συνέταιρος του, ο οποίος είχε μείνει άναυδος.

Αιτία της επίθεσης, αποτελεί, σύμφωνα με την παθούσα, το γεγονός ότι ο «οξύθυμος» επιχειρηματίας, επειδή φέρεται να εμπλέκεται σε οικονομικές ατασθαλίες που έχουν παρατηρηθεί στην αρτοβιομηχανία, ήθελε να αποσπάσει από την λογίστρια οικονομικά στοιχεία τα οποία τον ενοχοποιούν.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *