ροή ειδήσεων

Αποχή από τις κάλπες και συντριβή της κυβέρνησης δεν συμβιβάζονται!

Γράφει ο Μαγια

Ανησυχεί σφόδρα η διεθνής των τοκογλύφων μήπως πολύ σύντομα δεν θα...
βρίσκει στην Ελλάδα πρόθυμους πολιτικούς για να προωθούν τις εντολές της. Φοβούνται οι δανειστές και δυνάστες, πως άλλο κόμμα ως επιλογή, πλην της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα κλονίσει τη σταθερότητα της εφιαλτικής πραγματικότητας που βιώνει η Ελληνική κοινωνία και θα θέσει σε κίνδυνο τα υπερκέρδη τους.

Ηδη, το ΔΝΤ δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να «ψηφίσει» ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Θα ακολουθήσουν κι άλλες απροκάλυπτες παρεμβάσεις των επικυρίαρχων, που θα εκβιάζουν τους πολίτες και κυρίως τους «κοψοχέρηδες» του Ιουνίου του 2012, ώστε να ξαναψηφίσουν «σωστά» για να συνεχίσουν να ...απολαμβάνουν τον βιασμό τους!

Δεν αντιλαμβάνονται ότι, στην ουσία υποδεικνύουν στους Ελληνες τα κόμματα που επιβάλλεται να «μαυρίσουν».

Η «νέα Ελλάδα» του Σαμαρά, του Βενιζέλου και των λοιπών εγχώριων συνεργατών του Δ΄ (οικονομικού) Ράιχ είναι το 30% της ανεργίας, των πεινασμένων και εξαθλιωμένων, των χιλιάδων αυτοκτονιών, τα συσσιτίων, των άστεγων, των κατεβασμένων ρολών σε εμπορικούς δρόμους, της άγριας λεηλασίας των μισθών και των συντάξεων, του κατεδαφισμένου κράτους πρόνοιας, της διαλυμένης Παιδείας και πολλά άλλα!

Η Ν.Δ. του Σαμαρά, με την αποκρουστική σφραγίδα της Ακροδεξιάς, βρίσκεται σε πτώση. Δίνει την εντύπωση ότι ακολουθεί κατά πόδας το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου. Οσο κι αν κινδυνολογούν ότι, κινδυνεύει η πολιτική σταθερότητα, αν καταψηφιστούν και κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, τόσο πιο πολύ αυθαδιάζουν και προκαλούν την κοινή λογική. Η κοροιδία έπιασε το 2012, τώρα ο λαός, μη αντέχοντας άλλο αυτή την μιζέρια και την ταπείνωση, μισεί τους άρπαγες του βιού του και τους διώκτες των παιδιών του. Μόνο λοβητομημένοι και ...ψεκασμένοι δεν θα διοχετεύσουν την οργή τους στις κάλπες.

Έτσι, λοιπόν, μετά τις ευρωεκλογές οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις είναι αναπόφευκτες.
Αυτό που συζητείται πλέον δεν είναι αν θα ηττηθεί η ΝΔ, αλλά η έκταση της ήττας της. Η οποία αν είναι ευρεία, δηλαδή αν το κόμμα υποχωρήσει και πάλι κάτω από το 20%, τότε τίθεται ζήτημα άμεσης προσφυγής στις εθνικές κάλπες και αλλαγής της ηγεσίας του. Ήδη γαλάζια στελέχη ψάχνονται για το πώς θα κινηθούν για να μην καταντήσουν σαν το ΠΑΣΟΚ.

Είναι, ίσως, πρώτη φορά στην ιστορία που αυτές οι ευρωεκλογές, αποκτούν καταλυτική ιστορική σημασία.
Οι θιασώτες της αποχής πρέπει να επανεξετάσουν τη …σκέψη τους. Η αποχή διευκολύνει το Μνημονιακό καθεστώς, για τούτο την επιζητεί και μοχθεί γι αυτή.
Αποχή από τις κάλπες και συντριβή της κυβέρνησης δεν συμβιβάζονται!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *