ροή ειδήσεων

"Κοσμοσυρροή" από επαγγελματίες του Τουρισμού στη Ρόδο!!!

- Τον Ιούλιο η πρώτη πτήση από Τιφλίδα

Σαράντα τρεις πράκτορες από τη Γεωργία και την Αρμενία υποδέχθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς παρουσία του... Αντιδημάρχου Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Μανώλη Καμπουρόπουλου, του Προέδρου της Ένωσης Διευθυντών Ξενοδοχείων Γιώργου Ματσίγκου, του Γενικού Διευθυντή του ΠΡΟ.ΤΟΥΡ. Μπάμπη Παλογιαννίδη και της Διευθύντριας της Διεύθυνσης Τουρισμού του Δήμου Ρόδου Βεατρίκης Σέρβου. Τους πράκτορες συνόδευσε ο Ροδίτης συνάδελφός τους Βασίλης Μαλανδρής, ιδιοκτήτης του πρακτορείου ταξιδίων Malandris Travel και ο Νικήτας Νικολίτσης, συνεργάτης του πρακτορείου, το οποίο έχει εξασφαλίσει και την αποκλειστική συνεργασία μαζί τους.
Η πρώτη πτήση charter από την Τιφλίδα θα αφιχθεί στη Ρόδο την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και θα ακολουθήσει σειρά αφίξεων πτήσεων charters οι οποίες θα μεταφέρουν τουρίστες από τη Γεωργία και την Αρμενία για το υπόλοιπο της τουριστικής περιόδου. Για την ημέρα εκείνη έχει προγραμματιστεί ειδική εκδήλωση υποδοχής της πτήσης charter από τη Διεύθυνση Τουρισμού του Δήμου Ρόδου.
Ο Δήμαρχος Ρόδου κύριος Στάθης Κουσουρνάς αφού καλωσόρισε τους φίλους της Ρόδου, τους εξήγησε ότι «η Ρόδος είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός που κάθε χρόνο υποδέχεται τουρίστες από ολόκληρη την Ευρώπη και από άλλα μέρη του κόσμου. Με την εμπειρία των πολλών δεκαετιών στον τομέα του τουρισμού αποτελεί έναν φιλόξενο προορισμό που διακρίνεται για την ιστορία και τον πολιτισμό της, για τα θρησκευτικά της μνημεία, για τις παραλίες και την ηλιοφάνειά της, για τη φυσική ομορφιά, τη χλωρίδα και την πανίδα της, για τη γαστρονομία της και κυρίως για τη φιλοξενία της».
Προέτρεψε τους πράκτορες να επισκεφθούν και την ενδοχώρα του νησιού, να περιηγηθούν στο φυσικό της περιβάλλον και στα δάση της και να μην παραλείψουν να γνωρίσουν από κοντά και τα χωριά του νησιού μας. Απεύθυνε πρόσκληση σε όλους τους Γεωργιανούς και τους Αρμένιους να επισκεφθούν σύντομα το νησί μας και να γνωρίσουν από κοντά όλες τις ομορφιές του.


Όπως δήλωσε η υπεύθυνη των προγραμμάτων για την Ελλάδα από τη Γεωργία κυρία Nato Kiknavelidze, «τις ημέρες της παραμονής τους στη Ρόδο έχουν επισκεφθεί πολλά αξιοθέατα, αρχαιολογικούς χώρους και θρησκευτικά μνημεία και είναι ενθουσιασμένοι με την ομορφιά και το μεγαλείο τους. Οι Ροδίτες είναι πολύ φιλόξενοι και για το λόγο αυτό ήδη αισθάνονται τη Ρόδο σαν το σπίτι τους. Όταν γυρίσουν στη χώρα τους θα γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές του νησιού μας και θα προτρέψουν όλους τους συμπατριώτες τους να την επισκεφθούν». Τις προηγούμενες ημέρες, οι πράκτορες επισκέφθηκαν μαζί με τους κυρίους Βασίλη Μαλανδρή και Νικήτα Νικολίτση τα μνημεία, τα μουσεία, τα αξιοθέατα, τα ξενοδοχεία, τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα του νησιού μας και λάτρεψαν τη Ρόδο και τις ομορφιές της. Δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τη νέα συνεργασία που ξεκινά ανάμεσα στις δύο πλευρές και ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Atrium Platinum για την ευγενική φιλοξενία που τους παρείχαν.
Πριν αναχωρήσουν για την πατρίδα τους θα επισκεφθούν και άλλα νησιά της Δωδεκανήσου όπως η Σύμη. Ο Δήμαρχος Ρόδου, αφού είχε μία εκτενή συζήτηση μαζί τους σχετικά με το νέο εγχείρημα, τους ευχαρίστησε για την προτίμησή τους στο νησί μας και τους έδωσε αναμνηστικά δώρα.


Kαι η Περιφέρεια!!!


Συνεχίζονται οι συντονισμένες ενέργειες της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την ουσιαστική και αποτελεσματική προβολή των νησιών μας στο εξωτερικό. Έπειτα από την επίσκεψη Γερμανών και Ρώσων δημοσιογράφων στα Δωδεκάνησα, δημοσιογράφοι του National Geographic Traveler επισκέπτονται, προσκεκλημένοι από την Περιφέρεια, τα νησιά Ρόδο, Κω, Χάλκη και Λέρο προκειμένου μέσα από ένα ιδιαίτερα οργανωμένο πρόγραμμα περιηγήσεων, να γνωρίσουν από κοντά τον φυσικό πλούτο, τους σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, τις μοναδικές παραλίες, την γαστρονομία, την τοπική παράδοση αλλά και τα γραφικά σοκάκια των νησιών. Tα νησιά της Δωδεκανήσου πρόκειται να προβληθούν με ειδικό αφιέρωμα στο National Geographic Traveler κατά τους μήνες Αύγουστο έως Οκτώβριο.
Συνεργάτες της Περιφέρειας με ιδιαίτερη συμβολή στην υλοποίηση της δράσης αυτής, είναι το πρακτορείο τουρισμού Rhodos Tours Traveland/Rhodes, η εταιρεία Praxisplus, το ξενοδοχείο TRITON στην Κω, το πρακτορείο KARIS TRAVEL, o δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Δήμου Λέρου και ο Δήμος Χάλκης.
http://money-tourism.blogspot.gr/

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. as prospathisoume oloi emeis oi rodioi kai autoi pou pragmatika agapoun to nisi kai oxi mono ta pernoun na to kanoume opos eitan,,katalabe kaneis ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *