ροή ειδήσεων

Το εθνικό εκλογικό έγκλημα του Δένδια στην Θράκη

Οι ισοπεδωτικές πολιτικές αποφάσεις του Δένδια έχουν δυστυχώς μεταξύ άλλων και εθνικό αντίκτυπο. Από το βράδυ των εκλογών εκφράζεται βαθύς πολιτικός πρβληματισμός κι ανησυχίες για τις...



πολύ υψηλές επδόσεις του μειονοτικού κόμματος Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (DEB) στις ευρωεκλογές στην Ξάνθη και τη Ροδοπη, καθώς στον πρώτο νομό το ΚΙΕΦ είναι πρώτο κόμμα με ποσοστό που αγγίζει το 22,17% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με ποσοστό 18,72%, ενώ στη

Ροδόπη συγκεντρώνει ποσοστό 41,99%.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη αναμφίβολα δημιουργεί ποικίλα ζητήματα και είναι το τελευταίο που αυτή τη στιγμή χρειαζόταν η χώρα.

Πως όμως προκύπτουν αυτάτα αποτελέσματα; Συζητώντας το bloko.gr τις πτυχές του προβλήματος με έμπειρους αξιωματικούς της αστυνομίας, προκύπτει ότι το πρόβλημα αυτό καθαυτό δεν είναι τωρινό. Αντιμετωπίζονταν όμως και κάθε φορά με σχετική επιτυχία, έχοντας τα αντισταθμιστικά οφέλη από τη λειτουργία των αστυνομικών σχολών στις δύο αυτές ευαίσθητου χαρακτήρα ακριτικές περιοχές.

Στη μεν Κομοτηνή η αστυνομία τοποθετούσε στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση περίπου 3.000 δόκιμους, ενώ στην Ξάνθη άλλους 800. Με αυτό τον τρόπο, δημιουργούσαν επίπλαστη μεν εικόνα του αποτελέσματος, έκρυβαν όμως το πρόβλημα και επ΄της ουσιας "μείωναν" τις αποστάσεις.

Τώρα με το κλείσιμο των αστυνομικών σχολών και τη μετατροπή τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών, μάλλον πάλι καλά θα πρέπει να λέμε που ο Δένδιας και οι φωστήρες που τον περιστοιχίζουν δεν τους εκχώρησαν και ... δικαιωμα ψήφου!!!

Από την άλλη, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΣΥΦΥ Παναγιώτης Χαρέλας και δημοσιοποίησε χθες το bloko.gr, παντελώς αναίτια, αδικαιολόγητα κι αφελώς, δεν μερίμνησαν έγκαιρα να μπουν στους εκλογικούς καταλόγους οι συνοριοφύλακες που είναι αποσπασμένοι στην Θράκη γιατο σχέδιο "Ασπίδα" με συνέπεια ν' απωλεσθεί και από εκεί η ψήφος προς τους κεντρικούς πολιτκούς σχηματισμούς.

Για δεύτερη συνεχομενη φορά μέσα στην ίδια ημέρα, σπεύδουμε ν' αποδώσουμε τα εύσημα στην Δένδια μας, για την πολιτική ευστροφία και προνοητικότητα του. Του αξίζει ένα μεγαλύτερο από το προηγούμενο μπράβο!!!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *