ροή ειδήσεων

Τέσσερις δήμοι της χώρας έχουν ήδη νικητή, πριν ολοκληρωθούν οι εκλογές!

Τέσσερις δήμοι της χώρας, έχουν ήδη νικητή κι αυτό επειδή ο υποψήφιος στον καθένας είναι... μόνο ένας! Ο λόγος για τους δήμους Τήλου, Σφακίων, Αγράφων και Λειψών...

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το News247, στον δήμο Λειψών μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του δημάρχου είναι ο Φώτης Μάγγος, ο οποίος πρόσφατα κατέθεσε στο Πρωτοδικείο της Κω τον φάκελο του συνδυασμού του "Λειψοί νέα τροχιά ανάπτυξης". Αντίπαλος του, κανένας, καθώς στην εν λόγω εκλογική αναμέτρηση δεν συμμετάσχει ο -επί επτά τετρατίες δήμαρχος- Σπύρος Μπενέτος, καθώς έχει θέσει υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.
Στην Τήλο, το αποτέλεσμα επίσης υπάρχει ήδη. Η Μαρία Κάμμα - Αλιφέρη -με τον συνδυασμό "21ος Αιώνας"- δεν έχει αντίπαλο να αντιμετωπίσει στις εκλογές. Έτσι, θα παραμείνει στο "τιμόνι" του δήμου.
Προδιαγεγραμμένο είναι το αποτέλεσμα και στον δήμο Αγράφων. Εκεί, ο δήμαρχος Θεόδωρος Μπαμπαλής θα επανεκλεγεί, καθώς το Πρωτοδικείο Ευρυτανίας έθεσε εκτός εκλογών τον συνδυασμό του έτερου υποψηφίου δημάρχου Αγράφων Χρήστου Δημητρόπουλου, ελλείψει των απαιτούμενων στοιχείων του εκλογικού φακέλου. Βέβαια, ο Χ. Δημητρόπουλος κατέθεσε ένσταση, η οποία όμως απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο, αποκλείοντας τελεσίδικα τον συνδυασμό από τις επικείμενες εκλογές.
Ήδη εκλεγμένος είναι στην ουσία και ο Παύλος Πολάκης στον δήμο Σφακίων, ο οποίος αποτελεί τον μοναδικό υποψήφιο για τη δημαρχία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *