ροή ειδήσεων

Ρόδος: διαμαρτυρία δημοσιογράφων για το «μαύρο» κλείσιμο της ΕΡΤ

Κανένας δημοσιογράφος μέσου ενημέρωσης (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και ενημερωτικά blogs) δεν προσήλθε...

Την διαμαρτυρία τους για το «μαύρο» κλείσιμο της ΕΡΤ και των περιφερειακών σταθμών της ΕΡΑ σε όλη τη χώρα που έβαλε στην στρατιά της ανεργίας χιλιάδες οικογένειες, εξέφρασαν σήμερα στη Ρόδο, απέχοντας από την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του υποψήφιου Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Παντελή Καψή και πρώην υφυπουργού δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ρόδου.

Κανένας δημοσιογράφος μέσου ενημέρωσης (ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, εφημερίδες και ενημερωτικά blogs) δεν προσήλθε στην προγραμματισμένη συνέντευξη, αφήνοντας άναυδο τον κ. Καψή ο οποίος με την γνωστή τακτική του, επιχείρησε σε σύντομο διάλογο που είχε με τους δημοσιογράφους. να κάνει το «μαύρο» ακόμα πιο «μαύρο».

Τον κ. Καψή, «υποδέχθηκαν» με πανό και συνθήματα διαμαρτυρίας, οι απολυμένοι εργαζόμενοι της ΕΡΑ Ρόδου, σύσσωμος ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ρόδου και τα μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ και της ΠΟΕΣΥ με τους εκπροσώπους τους.

Ο εκπρόσωπος των απολυμένων και μη «γενναιόδωρα αποζημιωμένων» συναδέλφων από την ΕΡΑ Ρόδου Διαμαντής Διαμαντής, ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους που τους συμπαραστάθηκαν σε αυτή την διαμαρτυρία, καθώς επίσης και τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη και τον Δήμαρχο Ροδίων κ. Στάθη Κουσουρνά, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην χθεσινή έκκλησή τους, αποφεύγοντας έτσι να συναντηθούν με τον κ. Καψή.

Την άρνησή τους να συναντηθούν με τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή για του ίδιους λόγους και αντίστοιχα της συμπαράστασή τους στους απολυμένους εργαζόμενους, εξέφρασαν επίσης με ανακοίνωσή τους και οι εκπρόσωποι του σωματείου των ξενοδοχοϋπαλλήλων της Ρόδου.







http://www.thebest.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *