ροή ειδήσεων

Ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι "μυστήριοι" ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής;

Παρά τις πολιτικές και ποινικές διώξεις εναντίον του κόμματος της ΧΑ και τη χλεύη των ψηφοφόρων του, εντούτοις το κόμμα αυτό αύξησε τη δύναμή του...

Γράφει ο Πέτρος Χασάπης

Συγκεκριμένα, η ΧΑ αύξησε τη δύναμή της από τον Ιούνιο 2012 κατά 110.417 νέους ψηφοφόρους (από 426.025 σε 536.442). Όλοι αυτοί αποφάσισαν να πάνε κόντρα στις επίσημες διώξεις και στη χλεύη των ΜΜΕ και να συνταχθούν με τους διωκόμενους.

Ποιοι αλήθεια είναι αυτοί οι "μυστήριοι" ψηφοφόροι της ΧΑ που συνεχώς αυξάνονται; Είναι φασίστες; Είναι ναζιστές; Είναι παραπλανημένοι ψηφοφόροι; Τι, τέλος πάντων είναι;

Ολόκληρο το καθεστώς και κυρίως τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γνωρίζουν πολύ καλά τι είδους ψηφοφόροι είναι αυτοί. Γνωρίζουν ότι πολλοί από αυτούς είναι ένστολοι και ακόμα πιο πολλοί οργισμένοι με το πολιτικό σύστημα πολίτες. Ανάμεσά τους και μεγάλο ποσοστό μορφωμένων, αλλά και ευκατάστατων οικονομικά πολιτών. Επίτηδες όμως τα ΜΜΕ θέλουν να τους παρουσιάσουν διαφορετικά. Θέλουν να τους παρουσιάσουν κάτι σαν μιάσματα της ελληνικής κοινωνίας, σαν εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου και στην καλύτερη περίπτωση ως ναζιστές και φασίστες. Αυτό το κάνουν, αφενός για να αποθαρρύνουν αυτούς που ψήφισαν ΧΑ, αφετέρου κυρίως για να αποτρέψουν άλλους πολίτες από το ακολουθήσουν το ίδιο παράδειγμα, δηλαδή να ψηφίσουν ΧΑ. Παρόλα αυτά, αυτοί αντιθέτως αυξάνονται!!!

Όσοι όμως από εμάς ζούμε μέσα στην πραγματική κοινωνία και όχι κλεισμένοι στον εικονικό κόσμο που φτιάχνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ, γνωρίζουμε την αλήθεια. Γνωρίζουμε ότι οι ψηφοφόροι αυτοί είναι οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας, οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργαζόμαστε, οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και μπορούμε να ξέρουμε ότι είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι για την επιλογή τους, καθώς και τι ακριβώς δηλώνουν ενσυνείδητα με την ψήφο τους. Επιλέγουν αυτό που (θεωρητικά τουλάχιστον) πονάει πιο πολύ το σύστημα. Αυτό που δηλώνουν, δεν είναι η αγάπη τους ή η πίστη τους στον κ. Μιχαλολιάκο, στον κ. Κασιδιάρη, στον κ. Παναγιώταρο, στον ναζισμό κ.λ.π. Αυτό που δηλώνουν ενσυνείδητα, είναι μια «μούντζα» προς το πολιτικό σύστημα και μια προσδοκία ή και προσπάθεια ανατροπής του με το μόνο "όπλο" που διαθέτουν, δηλαδή την ψήφο.

Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή ακριβώς την αλήθεια κρύβει το υπό κατάρρευση σάπιο πολιτικό σύστημα. Αν και οι υπόλοιποι δεν καταλάβουμε αυτή την αλήθεια, πάντα θα βρισκόμαστε προς εκπλήξεως. Το φαινόμενο θα αντιμετωπιστεί μόνο με περισσότερη δημοκρατία. Μόνο με την κατάρρευση του υπάρχοντος ολιγαρχικού συστήματος και την αντικατάστασή του από ένα άλλο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/5/14 21:48

    Αυτοί που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι Ελληνες που υπεργαπούν και τιμούν το παρελθόν το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος μας.
    Αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή είναι γιατί θέλουν να κυβερνώνται από Ελληνες πατριώτες και όχι από ξένα κέντρα εξουσίας.
    Αυτοί που μας "κυβερνούν" σήμερα πως είναι δυνατόν να μην μπορούν να συνεφέρουν τα του οίκου τους με εκατομμύρια ευρώ χρέοι προς τις τράπεζες, και μας εμπαίζουν ότι δήθεν εργάζονται για το καλό της Πατρίδας. Ας φέρουν πίσω τα κλεμμένα και όχι να καταδυναστεύουν το Έλληνα με τα απανωτά χαράτσια και τις περικοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/14 22:11

    πολύ σωστός!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/14 00:29

    Γι'αυτο οι Καλαθενοί βγαζουν 2 χρονια τωρα πρωτο κομμα την ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *