ροή ειδήσεων

Οργή Θεού; Σταυρός καταπλάκωσε Ιταλό λίγο πριν την «αγιοποίηση» των Παπών!


Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα λίγο πριν από την κυριακάτικη “αγιοποίηση” των δύο παπών στο Βατικανό. Ένα γεγονός που έρχεται να προστεθεί...
στην επίθεση από ένα κοράκι κι ένα γλάρο στα «περιστέρια της ειρήνης» του πάπα Φραγκίσκου και να ενισχύσει την πεποίθηση πως ίσως τελικά πρόκειται για… οργή Θεού!


Το θύμα στην προκειμένη περίπτωση λεγόταν Μάρκο Γκασμίνι, και βρήκε τραγικό θάνατο στις 25 του μηνός, δύο μέρες πριν από την “αγιοποίηση”, στο χωριό Cevo στην Ιταλία, κατά τη διάρκεια μιας τελετής προς τιμήν του πρώην παπά!


O 21χρονος Ιταλός βρήκε αιφνίδιο και τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από ένα γιγάντιο σταυρό, που χτίστηκε για να τιμήσουν την ανάμνηση τη επίσκεψης του εκλιπόντα πάπα Ιωάννη Παύλου του Β ‘ στην περιοχή το 1998.


Ο 30 μέτρων ύψος σταυρός, που ζύγιζε 600 κιλά, έπεσε στο άτυχο θύμα, κατά τη διάρκεια τελετής στο ιταλικό χωριό της Cevo, κοντά στην Μπρέσια, λίγο πριν από την αγιοποίηση του Πάπα την περασμένη Κυριακή.Ο Γκασμίνι έπαιρνε τις φωτογραφίες μεφίλους του όταν κατέρρευσε ο σταυρός. Πέρα από τον τραγικό θάνατο του νεαρού άλλο ένα άτομο τραυματίστηκε.


Σε μια παράξενη σύμπτωση, προέκυψε ότι ο Γκασμίνι ζούσε σε ένα δρόμο που είχε πάρει το όνομά του είναι από έναν άλλο Πάπα – τον Πάπα Ιωάννη ΧΧΙΙΙ – ο οποίος επίσης “αγιοποιήθηκε” την Κυριακή.


agioritikovima.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *