ροή ειδήσεων

Άνεργη μητέρα έπνιξε τα παιδιά της!

Μια άνεργη μητέρα από την περιοχή της Ναμίρ στο Βέλγιο ομολόγησε σήμερα ότι έπνιξε τους δύο γιους της 2 και 6 ετών στην μπανιέρα διότι αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία. «Είχε άγχος εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής κατάστασης.... Ήταν η μόνη λύση που βρήκε ώστε τα παιδιά της να μην είναι δυστυχισμένα όταν μεγαλώσουν, όπως είπε», διευκρίνισε ο εισαγγελέας της Ναμίρ, ο Φιλίπ Ντιλιέ, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Belga.

Το δράμα εκτυλίχθηκε το Σάββατο στο σπίτι όπου ζούσε η οικογένεια τον τελευταίο χρόνο. Ενώ απουσίαζε ο σύζυγός της, η 27χρονη γυναίκα, έδωσε υπνωτικό στους γιους της, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων ήταν από προηγούμενη σχέση της, προτού τους πνίξει στη μπανιέρα ενώ στη συνέχεια τους έβαλε στα κρεβάτια τους, όπως δήλωσε η ίδια στον εισαγγελέα.


Όταν επέστρεψε ο σύζυγός της «του είπε ότι τα παιδιά ήταν ήδη στο κρεβάτι. Πέρασαν το βράδυ μαζί και είδαν τηλεόραση», πρόσθεσε ο εισαγγελέας.


Ο πατέρας έφυγε την Κυριακή το πρωί και δεν ανακάλυψε ότι τα παιδιά ήταν νεκρά παρά μόνο όταν επέστρεψε και είδε τη σύζυγό του σε άσχημη κατάσταση. Η γυναίκα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, σύμφωνα με τον εισαγγελέα.


Η γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας είχε μόλις χάσει τη δουλειά του, είπε ότι «σκεφτόμουν την πράξη αυτή εδώ και τρία χρόνια». Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και τέθηκε υπό κράτηση



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *