ροή ειδήσεων

Μεγάλο επιχειρηματικό deal - Μεγαλομέτοχος της MIG γίνεται η ...

- Στον όμιλο της Πειραιώς το 16% της Marfin Investment Group μέσω ομολογιακού δανείου - Με το deal αυτο η Πειραιώς γίνεται μεγαλομέτοχος της MIG...- Η συμφωνία αναμένεται να ωφελήσει εταιρείες στον τομέα της ακτοπλοϊας και των τροφίμων της MIG - Αναμένονται ανακοινώσεις μετά το κλείσιμο του χρηματιστηρίου

Μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες μεταξύ της Τράπεζας Πειραιώς και της MIG.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τράπεζα Πειραιώς εξαγοράζοντας το 16% της MIG μετατρέπει μέρος ομολογιακού δανείου 250 εκατομμυρίων ευρώ σε μετοχές.

Πρόκειται για ένα μεγάλο επιχειρηματικό ντιλ το οποίο εντάσσεται στο πλαίσιο των συγχωνεύσεων και των συνεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη στην αγορά και στην ελληνική οικονομία με στόχο την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρηματικών ομίλων.

Στόχος αυτής της συμφωνίας είναι να εξυγιανθούν επιχειρήσεις του ομίλου MIG όπως η ΑΝΕΚ αλλά και η επέκταση της ΜΕΒΓΑΛ, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο και για εξαγορές μικρότερων εταιρειών στον τομέα της παραγωγής και των τροφίμων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *