ροή ειδήσεων

Σουίτα και... μπάτλερ από την Etihad! - BINTEO

Η Etihad Airways, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε τα προνόμια που θα απολαμβάνουν...οι πελάτες της πρώτης θέσης. Μίνι σουίτες με δερμάτινα καθίσματα, bar και τηλεοράσεις 32 ιντών.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της πρώτης θέσης θα έχουν στη διάθεσή τους κυριολεκτικά μια μικρή σουίτα, που θα διαθέτει υπνοδωμάτιο, ιδιωτικό μπάνιο, ακόμα και... μπάτλερ! Με τέτοιες ανέεις, πολλές αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, επιχειρούν να προσελκύσουν πελάτες με μεγάλες οικονομικές δυνατότητες, αφού το κόστος θα φθάνει τα 21.000 ευρώ.

Στα αεροσκάφη της εταιρείας θα γίνουν οι απαραίτητες μετατροπές για να γίνουν οι mini σουίτες, ενώ ακόμη η Etihad έχει επιστρατεύσει σεφ πρώτης γραμμής, ακόμη και.. νταντάδες για να δελεάσει τους πελάτες της.

Οι ιδιωτικές αυτές σουίτες, θα διαθέτουν επίσης δερμάτινα καθίσματα, μπαρ με παγωμένα ποτά και μία τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας 32 ιντσών, ενώ θα βρίσκονται στο μπροστινό μέρους του άνω ορόφου του αεροσκάφους.

Από την έναρξη λειτουργίας της το 2003, η Etihad έχει δημιουργήσει ένα στόλο από 96 αεροσκάφη και μόνο το 2013 μετέφερε περισσότερους από 11,5 εκατομμύρια επιβάτες. Έχει παραγγείλει περισσότερα από 220 νέα αεροσκάφη, συμπεριλαμβανομένων δέκα Airbus Α380 και 71 Boeing 787, που θα είναι εξοπλισμένα με νέους εσωτερικούς χώρους.

Η πρώτη πτήση με τα υπερπολυτελή αεροσκάφη θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο του 2014, με προορισμό το Λονδίνο, ενώ αναμένεται να προστεθούν πτήσεις με προορισμό τη Νέα Υόρκη και το Σίδνεϊ.


Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *