ροή ειδήσεων

ΡΟΔΗ : '' Oι άνθρωποι της νύχτας και της λάσπης δεν θα γίνουν ποτέ συνομιλητές μας''.

Οι άνθρωποι της νύχτας δεν ήταν και δεν θα γίνουν ποτέ συνομιλητές μας...
Είναι γνωστό ότι ο Χατζής Χατζηευθυμίου αποτελεί το στόχο τους, έχουν αναλάβει εργολαβικά την κατασκευή και εκτόξευση λάσπης.
Όποιος αμφιβάλει για τα αποτελέσματα της ορθολογικής οικονομικής διαχείρισης της δημοτικής αρχής του Χατζή Χατζηευθυμίου στο Δήμο, μπορεί να απευθυνθεί στον νυν δήμαρχο κ.Στάθη Κουσουρνά.
Εμείς περιοριζόμαστε να πούμε ότι τον Ιανουάριο του 2006, ο Χατζής παρέλαβε ένα Δήμο που είχε στο ταμείο του 814 ευρώ τον Ιανουάριο του 2007.
Παρέδωσε ένα Δήμο με ταμειακά διαθέσιμα 6 εκατομμύρια ευρώ και εξόφλησε χρέη 8 εκ. ευρώ, που χρωστούσε ο Δήμος στα ασφαλιστικά ταμεία των εργαζομένων.
Μείωσε το συνολικό χρέος του Δήμου και διαπραγματεύθηκε τη σύναψη δανείου, για την εξόφληση οφειλών των προηγούμενων ετών, με επωφελείς όρους, τέτοιους που είναι αδύνατον πλέον να συνομολογηθούν ανάμεσα σε Δήμο και σε πιστωτικό ίδρυμα.
Όποιος αμφιβάλει μπορεί να ζητήσει σχετικά στοιχεία από τον κ.Κουσουρνά, ο οποίος ποτέ δεν έχει αμφισβητήσει τη χρηστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου από τη δημοτική αρχή.
Την πιο ηχηρή απάντηση όμως στους συκοφάντες και τους λασπολόγους του συστήματος της τοπικής διαπλοκής, θα την δώσουν οι πολίτες τις δύο επόμενες Κυριακές.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *