ροή ειδήσεων

Ελληνικό Κόμμα έχει δημιουργήσει ΠΑΝΙΚΟ στο διαδίκτυο με αθλιο SPAM. Μη δυνατότητα διαγραφής!

Εδώ και μερικές ώρες γίνεται ΠΑΝΙΚΟΣ στο διαδίκτυο με αθλιο SPAM που έχει εξαπολύσει το κόμμα“Σοσιαλιστική Προοπτική”... Συγκεκριμένα χιλιάδες άνθρωποι έχουν λάβει στα προσωπικά αλλά και εταιρικά τους e-mail,χωρίς την άδειά τους, μηνύματα ενημέρωσης για το κόμμα Σοσιαλιστική Προοπτική. Το παράδοξο όμως συμβαίνει την στιγμή που προσπαθείς να διαγραφείς από την παρανόμως δημιουργημένη λίστα αποδεκτών. Όχι μόνο δεν επιτρέπουν την διαγραφή αλλά κάθε φορά που αποστέλλει κάποιος μήνυμα διαγραφής, αυτομάτως κοινοποιείται στο σύνολο των αποδεκτών με κρυφή κοινοποίηση.

Το ζήτημα εντοπίστηκε και στην e-mail επικοινωνίας του SecNews, όπου προχωρήσαμε σε περιορισμό (φιλτράρισμα) των συγκεκριμένων e-mail διευθύνσεων. Από τα e-mail που αποστέλλονται από τους νόμιμους ιδιοκτήτες των e-mails για διαγραφή από τη λίστα , διαπιστώνουμε ότι πολλοί επιθυμούν να κινηθούν νομικά για παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αλλά και ζητούν ενημέρωση πως οι ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις βρέθηκαν στην λίστα ενός κόμματος που δεν έχουν ποτέ εγγραφεί ηλεκτρονικά ή με άλλο τρόπο. Δείτε το mail που λάβαμε πριν μερικές ώρες:



Σας καλούμε ΑΜΕΣΑ να πραγματοποιήσετε περιορισμό και φιλτράρισμα της συγκεκριμένης e-mail διεύθυνσης, αν η e-mail σας έχει παρανόμως τοποθετηθεί στην λίστα.

Επιπλέον καλούμε τους υπευθύνους και δημιουργούς της λίστας (διαχειριστές της Σοσιαλιστικής Προοπτικής) να ενημέρωσουν επισήμως πως τόσες χιλιάδες e-mail βρέθηκαν στην λίστα αποδεκτών τους χωρίς να έχουν εγγραφεί,να απενεργοποιήσουν την αποστολή BCC σε κάθε αίτηση διαγραφής καθώς επίσης και να ενεργοποιήσουν εμφανώς τον σύνδεσμο διαγραφής χρηστών.

Σε κάθε άλλη περίπτωση το Mail θεωρείτε SPAM σύμφωνα με το CAN-SPAM Act 2003 και θα πρέπει να φιλτραριστεί από τους ISP Providers το συντομότερο δυνατό επειδή έχει ήδη προκαλέσει τις αντιδράσεις χιλιάδων χρηστών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *